3 fordele ved at flytte mod nord

Går du med tanker om at flytte til Nordjylland, så er der gode fordele herved. Nordjylland byder på smuk natur, spændende kultur og en god infrastruktur. Du er her tæt på både by, skov og vand, og kan let komme til og fra andre landsdele eller lande på kort tid. Fordelene er mange, og i det nedenstående nævnes blot tre.

Central storby

Som den fjerdestørste by er Aalborg Nordjyllands hovedstad og en by i en rivende udvikling. Med adskillige kulturelle tilbud, flot arkitektur og et anerkendt universitet har Aalborg lidt af det hele og meget af det, som en storby gerne skal byde på. Aalborg ligger centralt midt i Nordjylland, hvorfra du kan komme til de andre skønne dele af Nordjylland nemt og hurtigt. Byen har plads til alle generationer med et godt studiemiljø og mange oplevelser for store og små. Her får du altså en dejlig lille storby, med luft omkring dig, som du blandt andet kan læse mere om her.

Flot natur

Nordjylland har en prægtig natur med skønne strande, store skove og masser af plads. Kører du mod Danmarks nordligste punkt, Grenen, får du en unik mulighed for at se to have mødes. Her er der også gode udsigter for at se et rigt dyreliv med sæler og diverse fuglearter. Kører du mod øst finder du hyggelige byer og børnevenlige strande ud til Kattegat. En tur vestpå fører dig mod den storslået Nordvestkyst, der er rig på store bølger og vild natur. Her er der også et godt surfmiljø og idyllisk kyststemning.

Gode forbindelser

Med en nordlig placering, har Nordjylland gode forbindelser til flere destinationer. Med en lufthavn centralt placeret i Aalborg, kan du let flyve til København eller adskillige udenlandske destinationer. Med en køretur på under en time, kan du fra enten Hirtshals eller Frederikshavn sejle bekvemt til Norge eller Sydsverige.