3 spil du kan spille, hvis du keder dig

Alle keder sig en gang imellem, uanset om du sidder derhjemme uden noget at lave, eller om du bare holder en pause fra arbejdet. Og når det sker, kan det være nyttigt at have et par spil i ærmet til at fordrive tiden med. Her er tre spil, som du kan spille, næste gang du keder dig. Alle 3 spil kan du spille på https://dansk7kabale.dk.

7 Kabale

Dette spil er perfekt, hvis du leder efter noget hurtigt og nemt at slå tiden ihjel med. Du kan finde 7 kabale online eller i app-butikken, og det er helt gratis. Formålet med spillet er at få sorteret spillekortenes 52 kort i 4 forskellige bunker. De sorteres efter kulør og efter rækkefølges es til konge. Dette spil er vanedannende og udfordrende, og det vil med garanti hjælpe dig med at slå tiden ihjel, når du keder dig.

Hjerterfri

Hjerterfri er et andet godt spil, når du keder dig og leder efter noget hurtigt og nemt at fordrive tiden med. Dette spil kan spilles online eller downloades gratis fra app-butikken. Hjerterfri skal spilles af 4 personer, men det er muligt at spille mod computere på mange online spillesider. Formålet med Hjerterfri er at undgå at få stik, som indeholder hjerter eller spar dame. Den spiller, som har færrest point når runden afsluttes. Dette spil er perfekt, når du har brug for en pause fra arbejdet eller har brug for at slappe af.

500

500 er et klassisk kortspil, der er perfekt, når du keder dig. Der er mange 500-spil tilgængelige online, som du kan spille selv, hvis ikke du har nogen at spille med. Formålet med 500 er at være den første til at nå 500 point. Point optjenes ved at få stik med høje point. I spillet 500 kan du også ligge kort til andres stik – så hvis en anden spiller har lagt hjerter 9, 10 og knægt, kan du lægge til deres stik, hvis du f.eks. har hjerter 8. Du modtager dog pointet for kortet. Dette spil er fantastisk, når du har brug for noget mere engagerende end 7 kabale, men ikke ønsker noget alt for anstrengende.

Alle har prøvet at kede sig, og det er meget almindeligt. Det betyder dog ikke, at man ikke bør gøre noget ved det – så næste gang du tager dig selv i at kede dig, så bør du prøve kræfter med en af de tre spil.