Derfor skal du have et firmanummer til din virksomhed

Som virksomhed er det altafgørende, at kunder, samarbejdspartnere og lignende har mulighed for at komme i kontakt med virksomheden. Her er et firmanummer vigtigt at have, da det fungerer som en slags synlig hoveddør til din virksomhed, som bl.a. kunder altid har mulighed for at åbne, når de vil i kontakt med dig.

Al telefoni på ét nummer

Det er forvirrende for potentielle kunder og alle andre, hvis adgangen til din virksomhed skal foregå gennem flere forskellige telefonnumre. Derfor er det en fordel, at du kan samle al telefoni i virksomheden på et enkelt telefonnummer, så det altid er nemt at komme i kontakt med din virksomhed ved at finde frem til virksomhedens ene telefonnummer.

Et enkelt telefonnummer gør det desuden ikke kun nemt at komme i kontakt med din virksomhed for andre – det gør det også en lang række ting nemmere for dig.

I forbindelse med eksempelvis mistede opkald fra bl.a. potentielle kunder, kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis disse mistede opkald kommer fra mange forskellige telefonnumre. Men med ét firmanummer bliver alle mistede opkald samlet på dette nummer, så du får nemt ved at ringe tilbage til alle dem, der har ringet til dig.

Nem omstilling

Hvis du har flere afdelinger i virksomheden, gør et enkelt hovednummer det også nemmere at administrere eventuel omstilling. Som kunde er det naturligvis vigtigt at kunne få fat i den rigtige afdeling og den rette person, hvilket alt sammen bliver nemt fra din virksomheds hovednummer, hvorfra omstilling hurtigt og effektivt kan foregå, så en kunde aldrig kommer til at ringe forgæves eller kommer til at opleve frustration over ikke at være i stand til at komme i kontakt med den rette person.

Dertil kan opkald til et hovednummer sagtens besvares på din mobil, hvor du nemt kan adskille opkald til dit private nummer fra opkald til virksomheden.