Eksklusive højbede i cortenstål fås hos Thy-Metal

Er du på udkig efter noget helt eksklusivt til din have? Så er højbede i cortenstål fra Thy-Metal måske det, du søger.

Thy-Metal har højbede i cortenstål, som er en klasse for sig. Du tænker måske normalt på højbede, som værende i træ eller plast. Og det kommer de naturligvis også i.

Men hvis du vil gøre noget helt særligt ud af din have, så vælg højbede i cortenstål fra Thy-Metal. Det vil give din have et helt igennem eksklusivt udseende.

Hos Thy-Metal skaber de højbede i bedste kvalitet

Det er ikke uden grund at Thy-Metal vælger at skabe højbede i cortenstål. De har nemlig sans for kvalitet og design.

Den rustne farve, som kommer med cortenstål, får stålelementerne til at falde fantastisk sammen med farverne, der ellers udspiller sig i haven.

Når du vælger et højbed i et andet materiale end cortenstål, som for eksempel træ, så vil du opleve en langt kortere levetid, end hvis du vælger at gå med en i cortenstål fra Thy-Metal.

For højbede i Thy-Metals cortenstål er højbede, der holder!

Du kan vælge et færdiglavet højbed eller samle selv

Hos Thy-Metal har de givet dig lidt valgmuligheder, når det gælder dine højbede i cortenstål. Du kan vælge at få deres faste størrelser, som kommer i en rektangulær, kvadratisk eller L-form.

Du kan også vælge at købe så mange elementer, der giver mening for dig, og så samle din helt egen størrelse eller form.

Vælg en færdiglavet størrelse, eller vælg at samle selv. Thy-Metal sørger for at levere.

Du kan købe sneglehegn med i handlen

Hvis du køber højbede i cortenstål hos Thy-Metal, så kan du passende købe deres sneglehegn med. Dermed skal du ikke bekymre dig om, at sneglene indtager og ødelægger, hvad du nu ender med at plante i højbedene.

Hvis dine højbede skal bruges til køkkenhaver med grøntsager og lignende, så vil du især blive glad for, at du valgte at købe et sneglehegn med i handlen.

Køb eksklusive højbede i cortenstål fra Thy-Metal

Køb dine eksklusive højbede i cortenstål fra Thy-metal. Når først du ser, hvad højbede i cortenstål kan gøre for udseendet i din have, så vil du glæde dig over, at du valgte dem til din have. Og du vil heldigvis kunne glæde dig over dit køb i mange år fremadrettet. For når dine højbede kommer fra Thy-Metal, så går de ikke til foreløbigt.