En magnettavle med ugeplan er det perfekte værktøj til enhver børnefamilie

Er du også træt af, at hverdagen med børn til tider kan være ualmindeligt kaotisk? Når både du og dine børn at glemme, hvad det egentlig er, de skal i løbet af en dag? Resulterer det i, at i glemmer aftaler, pligter og fodboldtræning? Så er den helt rette løsning altså en magnettavle med ugeplan. Der er dog ikke tale om en hvilken som helst magnettavle med ugeplan. Nej, der er tale om en magnettavle med ugeplan, der er lavet specielt til børn.

Således kan dine børn altså helt selv holde styr på, hvilke pligter de skal lave i løbet af en dag, hvilke aktiviteter de skal til samt de kan tjekke helt præcis, hvornår de skal gøre de forskellige ting. Således behøver du som forælder altså ikke at holde styr på de forskellige ting for dem – de kan blot selv gå over og se på deres magnettavle med ugeplan. Lyder det som noget, du godt kunne bruge i din hverdag? Så kan du lige her bestille den smarte magnettavle med ugeplan allerede i dag.

Præsenter nye vaner på familiens magnettavle med ugeplan

Den smarte magnettavle med ugeplan er altså det perfekte værktøj til dig, der ønsker at præcisere de aktiviteter, som dit barn skal nå i løbet af en given dag. Tavlen er inddelt i både morgen, middag og aften, og derfor kan du altså også nemt og hurtigt visualisere de rutiner, dit barn måtte have fx om morgenen og om aftenen. Med andre ord, kan en magnettavle med ugeplan altså ikke blot være en hjælp for dit barn, den kan ligeledes være en stor hjælp til dig som forælder.

Ved at have ugens aktiviteter præsenteret på tavlen, skaber du nogle trygge og faste rammer for dit barn, som skaber ro for hele familien. Der er faktisk rigtig mange børn, der foretrækker at have en struktureret hverdag, hvor de skal kan være med til at bestemme, hvornår de gør hvad. Med tavlen bliver det desuden også nemmere at introducere nye og sundere vaner for hele familien, idet alle tiltag bliver introduceret på en pædagogisk måde på tavlen, således dit barn ikke bliver overstimuleret.

Derfor skal du købe en timer med

Til din magnettavle med ugeplan kan du ligeledes købe en timer. Har du en timer, kan du nemlig på en nem og hurtig måde tydeliggøre, hvor lang tid dit barn har til en given opgave. Det giver altså dit barn en bedre forståelse for tid samtidig med, at du kan være helt sikker på, at alle dagens gøremål bliver udført til tiden.