Er du klar til at gå sommeren i møde med stil?

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det er på tide at skifte det varme, tykke tøj ud med det lette og luftige. I det følgende får du et par gode fif til, hvordan du kan gå sommeren i møde med stil.

Ryd op i din garderobe

Første skridt mod en sommergarderobe er at fjerne alt vintertøjet fra klædeskabet. Dernæst skal du finde dit sommertøj frem og sortere det grundigt.

Du kan med fordel stille dig selv følgende spørgsmål, når du rydder op i garderoben:

  • Er der noget, du ikke længere kan passe?
  • Er der noget, du aldrig har gået med?

At gøre garderoben sommerklar kan tage et stykke tid, netop fordi der først skal ryddes op og sorteres i det tøj, du allerede har. Derfor gør du klogt i at begynde i god tid, hvis du vil være klar, inden sommeren for alvor tager fat.

Du går ikke galt i byen med et par Birkenstock sandaler

Sandaler er en helt sikker trend hver evig eneste sommer. Særligt ét brand går igen, hvad angår sandaler, og det er Birkenstock. Har du endnu ikke et par af de ikoniske sandaler med den velkendte, komfortable fodseng? Køb de meget populære sandaler fra Birkenstock her, så du kan gå sommeren i møde på komfortabel og moderigtig vis.

Beskyt dine øjne med solbriller

Er du en af dem, der af og til glemmer solbrillerne, når du er på farten? Udover at solbriller har til formål at beskytte dine øjne mod solens stråler, hvad end du går en tur, solbader på stranden eller kører i bil, så er der også andre fordele:

  • Vi har tendens til at knibe øjnene sammen, når vi ser mod solen, hvorfor et par solbriller kan mindske spændinger i ansigtet.
  • Du kan sætte prikken over i’et på dit look med de rette solbriller.