Få mere plads på skrivebordet – 5 gode tips

Er dit skrivebord fyldt med papirer og ting, så kan det godt være svært at finde ud af, hvad der skal gøres for at få mere plads. Ofte er det ikke så meget, du skal ændre, før du får et skrivebord, der er nemmere at arbejde på. Her får du 5 tips til at få mere plads på skrivebordet.

1. Hold styr på dine ting

Hver gang du har brugt dit skrivebord, så er det en god idé at rydde det op igen. Det kan være lidt tidskrævende, men det gør også, at du kan holde styr på dine ting, og at du ikke har et skrivebord, der er fyldt med papirer og ting. Det er også en god idé at investere i en god skuffe, så du har et sted at opbevare dine papirer, så du ved, hvor du har dem.

2. Køb en skrivebordsplade

Hvis du ikke har meget plads på dit skrivebord, så kan det være en god idé at investere i en skrivebordsplade. Det kan hjælpe med at skabe mere plads på skrivebordet, så du har plads til dine ting, uden at du har papirer og ting, der flyder rundt.

3. Skift dine kabler ud

Har du mange kabler, så kan det godt fylde meget på skrivebordet. Det er en god idé at skifte dine kabler ud med trådløse opladere og kabler, der er kortere. På den måde fylder dine kabler ikke så meget, og du får mere plads på skrivebordet.

4. Brug et spejl

Hvis du gerne vil have mere plads, så kan det være en god idé at hænge et spejl op på dit skrivebord. Det kan give mere lys og plads til dit skrivebord, og det kan også gøre det lettere at holde styr på dine ting.

5. Brug vægpladsen

Har du ikke meget plads på skrivebordet, så kan det være en god idé at tage nogle af dine ting ned fra skrivebordet og hænge dem op på væggen. Det kan være alt fra kalender til bogmærker, billeder og magasiner. På den måde får du mere plads, uden at du skal skille dig af med dine ting.