Få badesalt og massageolie hos Badeanstalten

Der er ikke den form for ansigts- eller kropspleje, du ikke finder hos www.badeanstalten.dk. Her går de først og fremmest op i, at deres produkter er naturlige og velværende for dig og din krop, uanset din hudtype og dine ønsker eller behov. Derfor kan du roligt gå på udkig i det unikke univers af produkter, der på den ene eller anden måde er med til at friske dig op eller få dig helt ned i gear. Vælg mellem mange skønne sortimenter, bl.a. af badesalte, massageolier, ansigtsmasker og meget andet.

Badesalt fra Badeanstalten gør din hud blød

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dig selv, når du går i bad, så er der ingen tvivl om, at du skal tjekke udvalget af badesalte ud hos Badeanstalten. Badesalt er et produkt skabt af naturlige ingredienser, der går ind og renser huden fra skidt og snavs. Herefter efterlades huden blød og frisk som aldrig før. I en badesalt fra udvalget får du et produkt bestående af hele 97% natriumklorid, hvoraf de sidste 3% består af mineraler og andre skønne salte. Din hud er altså i naturens hænder, når du handler her. Dog er badesaltene fra udvalget alle i velduftende varianter, så også din lugtesans stimuleres, når du bruger dem. Vælg mellem duft af bl.a. roser, nektar, agurk og mynte m.fl. Desuden er alt badesalt til karbad og fodbad, så du kan få mere glæde ud af det enkelte produkt.

Find den lækreste og velduftende massageolie

Nogle gange har din krop og dine muskler brug for, at nogen masserer den og giver den velvære. Derfor forhandler Badeanstalten et flot udvalg af massageolie, så du har den bedste forudsætning for behagelige og skønne massager i fremtiden. En massageolie fra udvalget masseres lækkert ind i huden, så du kan slappe helt af og glemme alt om hverdagens travlhed og gøremål. Køb en massageolie i den eller de dufte, du synes bedst om, heriblandt lavendel, ingefær og citrus. Du kan desuden også anvende massageolierne som badeolier, så du får inkorporeret mere velvære i hverdagen. Køb derfor din massageolie allerede i dag, så du snart kan modtage og give de skønneste massager, du kunne drømme om.

Hos Badeanstalten tror de på, at krop og sind spiller sammen. Derfor er det vigtigt for dem at fremstille produkter, der både er fysisk behagelige, og som får sindet til at falde til ro og stresse af.