Få udført tandkroner og tandimplantater hos førende tandlæge i Randers

Leder du efter en tandlæge i Randersområdet, kan du med fordel rette blikket mod Tandlægerne Hafniahus. Hos denne tandlægeklinik udføres alle former for tandbehandling med fokus på godt dansk tandteknikerarbejde. Du kan derfor bestille tid til en tandkrone eller tandimplantater allerede i dag, og forvente en behandling, der sætter kvalitet over alt andet.

Specialister i tandkroner – Tandlægerne Hafniahus

En tandkrone er selvfølgelig en del af de mange behandlinger, du har mulighed for at bestille tid til hos Tandlægerne Hafniahus i Randers. Døjer du for eksempel med en tand, der er ødelagt eller på andre måder beskadiget af revner, rodbehandling og store fyldninger, kan en tandkrone vise sig at være værd at overveje. En tandkrone vil nemlig gå ind og bevare samt beskytte din tand, sådan at du kan få mest ud af dit smil. Ofte laves en tandkrone af porcelæn, og er derfor i princippet bare en tandformet skal, som limes på den naturligt eksisterende tand. Det smarte ved en tandkrone er, at dine naturlige tænder og deres rødder bevares under kronen, så du ikke skal gennem et større indgreb, hvor tanden fjernes. En tandkrone i porcelæn er desuden også æstetisk flot og derfor medvirkende til et yderst autentisk look. Sidst men ikke mindst er en tandkrone slidstærk, så den vil fungere mindst lige så godt som din oprindelige tand.

Bestil tid til tandimplantater

Mangler du nogle af dine tænder, kan et indgreb som tandimplantater måske være den rigtige løsning for dig. Tandlægerne Hafniahus laver også denne form for behandling, og de går heller ikke her på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Det skal nemlig være muligt for dig at kunne vise et flot og naturligt tandsæt, selvom du mangler en tand eller to. Den teknologiske udvikling på netop dette område betyder, at tandimplantater i dag kan genskabe et nyt tandsæt så naturtro som muligt. Tandimplantater startes ved at indoperere en lille skrue, fremstillet af uforgængelig titanium, i kæbeknoglen. Denne erstatter en manglende tandrod, og gør det muligt for kroner og broer at blive indsat. Efter en helingsperiode på omkring 3 måneder er tandimplantater fuldt funktionsdygtige, sådan at dit tandsæt kan blive så godt som nyt igen. Tandimplantater indsættes ambulant og under lokalbedøvelse og er derfor et indgreb, de fleste kan klare. Døjer du dog alligevel med tandlægeskræk, tages der også hånd om dette. Det er nemlig muligt at booke en gratis og uforpligtende snak eller undersøgelse, der gør det muligt for dig at mærke efter, før et større indgreb sættes i gang.