Find din Elijah Craig Bourbon hos 100proof

100proof vil give dit et nyt syn på amerikansk whiskey! De fire venner, der står bag denne nyskabende webshop, så nemlig et hul i markedet, hvorefter 100proof hurtigt blev etableret. Her forhandles amerikansk whiskey, bourbon og rye fra kvalitetsbevidste destillerier, så resten af den danske befolkning ligeledes kan komme til at nyde godt af disse gyldne amerikanske dråber.

Elijah Craig bourbon fra 100proof er luksuriøs og udsøgt

Udvalget af bourbon består for eksempel af en række lækre produkter fra Elijah Craig bourbon. En Elijah Craig bourbon fås i tre modeller hos 100proof. Tag for eksempel en Elijah Craig bourbon 18, der var startskuddet i Heaven Hill-destilleriets serie af ældre bourbons. Netop denne Elijah Craig bourbon er nemlig udkommet siden 1992, og udgives i dag årligt som enkeltfadsaftapning. Heaven Hill’s destillerer en række populære bourbon-brands såsom Evan Williams, Larceny, Pikesville, men varemærket har dog altid været Elijah Craig. En Elijah Craig bourbon 18 dufter både varm og fyldig. Nogle ville sågar sige, at duften af appelsin, ristet eg og vanilje nærmest springer op fra glasset. Når en Elijah Craig bourbon rammer tungen, træder vaniljen tydeligt frem og får følgeskab af frugtige notere i selskab med nødder og brun farin. Eftersmagene består af noter af vanilje og peber, hvilket gør netop denne Elijah Craig bourbon en af mærket mest eftertragtede produkter.

Sluk tørsten med prisbelønnet Rittenhouse rye whiskey

Blandt udvalget af rye whiskey, er en Rittenhouse rye whiskey ikke bare et super populært produkt, men også et scoop for prisen! En Rittenhouse rye whiskey har en særdeles kraftig smag, der brydes af et pebret bid. Dette komplimenteres dog i sidste ende af noter af honning, kakao og karamel — med en lille twist af appelsin! Denne sammensmeltning af smage har haft stor indflydelse på den store succes, Rittenhouse Rye whiskey har opnået. Rittenhouse Rye whiskey har nemlig vundet en række priser såsom verdens bedste amerikanske whiskey ved World Whiskey Awards og fik dobbelt guld ved San Fransisco Spirits Competition. Rittenhouse rye whiskey slog derfor sværvægtere som George T. Stagg og har således etableret sig som en af verdens bedste produkter i kategorien whiskey. Rittenhouse rye whiskey er desuden fremragende i forbindelse med cocktails, hvilket ligeledes skyldes den potente smag. At diske en Manhattan Rye med Rittenhouse op er for eksempel særdeles anbefalet, og ikke mindst at gøre dig selv og dine gæster en tjeneste! En sådan laves nemt ved hjælp af en smule whiskey, en smule vermouth, 4 stænk Angostura og en håndfuld isterninger, hvis du er til dette.

Hos 100proof får du altid fri fragt på bestillinger over 1000 kr. Besøg derfor shop.100proof.dk og gør en god handel på whiskey allerede i dag!