Forlæng dit tags levetid med op til 15 år

Ser dit tag træt og slidt ud, og er der risiko for at vand kan trænge ind gennem taget? Tænker du, at der måske ikke skal gå så mange år endnu, før du er nødt til at få taget skiftet? Tænker du også, at det er dyrt at få skiftet taget? Det gør de fleste, og derfor venter de så lang tid, de kan trække det. Men der er andre gode løsninger til at forlænge dit tags levetid. Med en overstrygning af tegl kan du forlænge dit tags levetid helt op til 15 år. En overstrygning er en billig løsning til at få et tag, der er så godt som nyt.

 

Undgå skader med en overstrygning af taget

Når der skal laves en overstrygning på taget, foretages det med en fugemasse, som er et fleksibelt og stærkt materiale til at gøre taget robust og modstandsdygtig mod al slags vejr. Fugemassen limer teglstenene sammen og dækker for alle utætheder i taget, der måtte være. På den måde kan du forebygge eventuelle store skader i hele huset som følge af vand, der risikerer at trænge gennem taget.

 

Et flot synligt resultat er som at få et nyt hus

Det anbefales altid at få foretaget overstrygning af tegl på hele tagfladen og ikke kun de områder, hvor der umiddelbart er utætheder. På den måde får du et ensartet udseende af taget, og dit hus vil fremstå som nyt og velholdt. Det kan også være en fordel, hvis du en dag skal sælge dit hus, at huset fremstår flot og harmonisk.

 

Overstrygning af tegl er en billig og effektiv løsning

Hvis du sammenligner, hvad det vil koste at få udskiftet hele taget, eller at reparere store skader på huset, hvis der skulle komme vand ind, er overstrygning en billig og effektiv løsning. Det kræver ikke meget andet end, at dit hus bliver besigtiget, du modtager et tilbud og så udføres overstrygningen af professionelle eksperter. Metoden er effektiv og gennemtestet. Den tykke og seje fugemasse sprøjtes op med en slange og en pumpe. Det høje tryk gør, at fugemassen presses ind mellem de mindste sprækker mellem teglstenene, som bindes sammen af fugemassen. Fugemassen er elastisk og giver sig således med taget, når det stormer og regner. Er der alger på taget, bliver de behandlet inden, så du ender med at få et flot og ensartet tag.