Frokost+ sørger for en portionsanrettet frokost

Find frokostordninger til firmaer hos Frokost+! Frokost+ anretter skræddersyede frokostordninger til en lang række virksomheder i Århus og omegn. Disse har altid til formål at tilfredsstille alle typer smagsløg, så alle medarbejdere kan gå til resten af arbejdsdagen fulde af ny energi. Vælg mellem en portionsanrettet frokost eller en buffet på www.frokostplus.dk.

Få en tilpasset portionsanrettet frokost hos Frokost+

En portionsanrettet frokost har siden 2020 været en både fast og populær mulighed hos Frokost+. Forskellige restriktioner og sundhedshensyn, der opstod i kølvandet på COVID-19 gjorde nemlig buffetanretninger yderst uhensigtsmæssige, hvorfor en portionsanrettet frokost blev den oplagte mulighed på www.frokostplus.dk. En lækker portionsanrettet frokost fås ligesom buffetanretningerne selvfølgelig i mange forskellige varianter, sådan at alle kan blive mætte på hver sin måde. En portionsanrettet frokostmenu sammensættes på ugebasis, hvor alle hver dag får en sammensat frokostret med salat og brød som tilbehør. Holder du dog af en sandwich eller en større salat fås disse også som hovedret i stedet for den planlagte frokosttallerken. Denne er naturligvis også altid mulig at få som både vegetar- og veganeranretning, sådan at alle kan være med. En uge med en portionsanrettet frokostmenu afsluttes efterfølgende altid med kage om fredagen, sådan at Frokost+ rigtigt kan forkæle både dig og dine kollegaer.

De er eksperter i frokostordninger til firmaer

Frokostordninger til firmaer er altid skræddersyede til dine og dine kollegaers behov. Uanset hvilken service I vælger, kan I derfor regne med gode og sunde frokostordninger til firmaer med Frokost+. Frokostordninger til firmaer herfra er altid lavet fra bunden — med håndværket i fokus! De mange måltider trækker altså på brede smagspaletter, hvilket vil sige, at I aldrig bliver trætte af den samme menu dag ud og dag ind. Frokost+ sørger nemlig altid for, at dit firma får leveret sunde og nemme frokostordninger til firmaer, der består af mange forskellige typer af mennesker. Deres anretninger bliver ofte inspireret af andre kulturer fra hele verden, sådan at I også ofte bliver overrasket af nye og spændende smagsoplevelser, skulle I have interesse i dette. Frokostordninger til firmaer i Århus og omegn har derfor vundet stor popularitet fra cateringfirmaet Frokost+. Ud over det høje service- og kvalitetsniveau, kan du nemlig altid vide dig sikker på miljøvenlige løsninger i forbindelse med leveringen af jeres frokostanretninger. Alting gøres nemlig nemt og hurtigt, idet maden anrettes på fade eller tallerkner i varmekasser, der er lige til at stille på bordet, samt nemme at bruge igen.

Mangler dit firma et holdepunkt i en travl hverdag? Så kan I med fordel besøge www.frokostplus.dk og bestille lækre løsninger allerede i dag!