Frosne mus og andet dyrefoder til eksotiske dyr hos Fodergrossisten.dk

Har du slanger eller andre eksotiske kæledyr, så er det selvfølgelig nødvendigt, at du finder det helt rigtige foder. Hos Fodergrossisten.dk kan du finde alt, du skal bruge af dyrefoder til eksotiske kæledyr. Det er blandt andet det rette sted at finde frosne mus og rotter, som de bl.a. leverer til private og zoologiske haver landet over.

Find frosne mus til reptiler og rovfugle

Slanger og andre reptiler har brug for ordentligt foder, og har du dem som kæledyr, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at fodre dem frosne mus. Hos Fodergrossisten.dk kan du finde et væld af frosne mus og rotter i forskellige størrelser og mængder. Du kan dermed bestille den mængde, du har brug for. Deres frosne mus kan købes i pakker med 5, 10, 25 og 50 stk. Du kan også købe dem i mængder helt op til 10 kg, der er tiltænkt zoologiske haver eller andre steder, hvor der er mange reptiler, slanger, rovfugle og andre dyr. Bestiller du frosne mus fra siden, er det vigtigt, at du husker at bestille en flamingokasse med. Den sørger for, at musene holdes frosne i op til 48 timer, og der sælges ingen frosne mus uden en kasse. Mangler du frosne mus til dine reptiler, så tag ind forbi Fodergrossisten.dk.

Vælg de rette dyrefoder til eksotiske kæledyr

Fodergrossisten.dk har meget forskelligt dyrefoder til eksotiske kæledyr, hvilket delvist er fordi, de leverer det til landets zoologiske haver. Det er derfor det helt rigtige sted for dig at finde dyrefoder til eksotiske kæledyr. Det gælder både reptiler, skildpadder, fugle og fisk blandt meget andet. Alt deres dyrefoder til eksotiske kæledyr er egnet til de specifikke arter. Du kan dermed være sikker på, at dine kæledyr får det helt rigtige foder indenbords. Der er selvfølgelig stor forskel på eksotiske dyr, og derfor kan du også finde et variereret udvalg af dyrefoder til eksotiske dyr. Foruden deres dyrefoder til eksotiske dyr kan du også finde hundefoder, kattefoder og foder til hovdyr og klovdyr. Du kan derfor finde foder til alle dine kæledyr i deres store sortiment. Deres dyrefoder til eksotiske dyr er selvfølgelig af høj kvalitet med alt det, som dyret gerne skal have. Derfor er det helt sikkert at anbefale, at du tager ind forbi Fodergrossisten.dk, hvis du mangler dyrefoder.

Fodergrossisten.dk mener, at det skal være muligt for private, såvel som zoologiske haver, at købe kvalitets dyrefoder på én hjemmeside. Derfor har de samlet et stort sortiment indenfor dyrefoder, og sørger altid for at have det bedste på hylden.