Fuldend borddækningen med en smuk stofdug

Uanset om det er hverdag eller fest, er det skønt at gøre lidt ud af borddækningen en gang imellem, og en smuk stofdug kan være prikken over i’et, når du inviterer til fødselsdag, en hyggelig aften med vennerne eller bare en hverdagsaften, hvor du har lyst til at gøre lidt ud af borddækningen. Få inspiration her, hvis du mangler en smuk stofdug til hjemmet.

En stofdug til enhver lejlighed

Der findes et stort udvalg af duge, og det er skønt, så man er sikker på, at man kan finde den helt rigtige stofdug til en specifik lejlighed. Er du på udkig efter stofduge, kan du finde inspiration hos Langkilde & Søn. Her finder du mange forskellige typer af stofduge i nordisk stil og høj kvalitet.

Find for eksempel smukke juleduge, som passer til borddækningen i den søde juletid, hvor du nemt kan pynte med gran, julestjerner, dekorationer og andre fine ting, hvor en smuk dug kun gør borddækningen pænere.

Det er også altid rart at have en fødselsdagsdug eller to i skabet, og dem kan du også finde hos Langkilde & Søn. En smuk og enkel stofdug med flag på er altid et hit og sætter den gode festlige stemning. Fødselsdagsdugen kan også bruges til andre festlige begivenheder, hvor der er noget eller nogen, der skal fejres.

Smukke hverdagsduge

Selvom det ikke er en speciel anledning, er det alligevel rart nogle gange at dække bordet smukt i hverdagene. Spisestuen bliver piftet op på en helt anden måde, når en smuk stofdug pynter på bordet.

Hos Langkilde & Søn kan du også finde smukke, enkle duge, der stilmæssigt passer godt til at bruge til hverdag. Find for eksempel stofduge i enkle farver med fine detaljer som en lille hulsøm. Er I mere til spræl på farverne, kan I også vælge en harlekindug, der kombinerer mange farver.

Sæt prikken over i’et med stofservietter

Hvis du er glad for dine stofduge, og gerne ser, at de virkelig kommer til sin ret, skal du overveje at investere i stofservietter. Det er smukt og stilfuldt at dække bord med stofservietter, og du kan nemt vælge nogle, der passer til dine stofduge. Det er også skønt med servietter, der kan vaskes og bruges igen og igen, så du ikke behøver at købe servietter fremover. Find også dine stofservietter hos Langkilde & Søn.