Gaveideer til den unge på studiet

Når man som ung studerer, er der ikke mange penge at rutte med. Du bor måske i en lille lejlighed, du har ikke mange møbler, og du spiser havregrød til hvert måltid. Derfor er det altid en velkommen lejlighed, når man som studerende på en SU-økonomi skal have gaver – for her er der mulighed for at skaffe nogle af de ting, der ellers ikke lige har været penge til.

Møbler

Hvis du enten selv er studerende, eller før har boet i en studielejlighed, er du nok godt klar over, at disse ikke altid er lige møblerede. Nogle lejligheder mangler en sofa, mens andre bruger det samme møbel til søvn, lektier og måltider. For det første er der ikke meget plads, og for det andet er der ikke mange penge – møbler er altså en god gaveide.

Printer og toner

På et studie kan det være rart at have muligheden for at printe noget af sit arbejde ud, men det er langt fra alle studerende, der har det – enten har de ikke en printer, og ellers er der ikke råd til at fylde op med nyt blæk. Derfor kunne en gaveide også være printer og tilhørende toner – køb toner til Brother TN247BK.

En kogebog

Det er ikke alle studerende, der er lige gode til at overholde den sunde og varierede kost, når de er flyttet ud og bor på egen hånd. For det første er der som nævnt ikke det helt store budget at arbejde med, men også dovenskaben og manglende madlavningsevner begynder at have noget at skulle have sagt her. Men det behøver slet ikke være svært at lave mad, og det kan også gøres relativt hurtigt og billigt. Der er efterhånden lavet mange kogebøger, der er med øjne på de studerende, som ikke har de bedste madvaner eller den store lyst til madlavning.