Giv dit hjemmekontor en make-over

Dit hjemmekontor skal helst være et sted, hvor du har lyst til at bruge en masse tid. Du skal føle dig motiveret til at sidde og arbejde der.

Hvis du savner, at dit kontor er lidt mere spændende i sin indretning, får du her inspiration til, hvordan du giver dit hjemmekontor en make-over.

Organisér dine ting og skab orden

Det er først og fremmest en god idé at forsøge at skabe noget orden og system på dit hjemmekontor. Orden og system danner godt grundlag for god koncentration og motivation. Der findes mange møbler, der er oplagte at have stående på et kontor og som er gode til at opbevare og sortere ting i.

Hvis du finder et overskueligt skab, en reol eller et skuffesystem, kan du opbevare både papirer, stempler, noter m.m. Når du skaber et overskueligt system, er du altid sikker på, hvor dine ting er henne. Det gør også din arbejdsgang nemmere.

Dekorér dine vægge

Hvis du synes, at dit kontor er kedeligt eller en smule demotiverende, kan det være, at der mangler nogle inspirerende og personlige elementer. Det kan du f.eks. implementere i din kontorindretning ved at hænge forskellige ting på dine vægge. Det kan være personlige fotos, farverige malerier, et flot tapet, en stor opslagstavle el.lign. Så snart der kommer noget på dine vægge, virker din indretning allerede mere spændende.

Skab liv med grønne planter

Når dit kontor trænger til en make-over, er der garanteret brug for noget nyt liv. Det kan du skabe ved hjælp af grønne planter. Planter og blomster er altid med til at give noget liv til et rum. Det er en rigtig hurtig og nem måde at gøre det på.

Hvis du finder nogle fine urtepotteskjulere og vaser i forskellige farver, skal du bare finde nogle blomster og planter, der passer dertil.