Gode tips til at få parforholdet tilbage på sporet

Kærlighed er vidunderligt, men kærlighed kan også være forvirrende og gøre rigtig ondt. Når kærligheden bare kører, er der ikke meget bedre – men når kærligheden slår skår, og tingene ikke helt er, som du ville ønske, kan det komme til at gøre ondt helt inde i sjælen. Derfor vil de fleste par også gå meget langt for at redde parforholdet, også selvom det godt kan virke til, at det løb for længst er kørt. Kærligheden er kampen værd.

En parterapeut er ikke blot en kliche

Det kan godt virke som en scene fra en dårlig romantisk scene at skulle sidde sammen på sofaen hos en parterapeut for at få styr på forholdet, men det er faktisk ikke altid en dårlig ide at prøve det af. Det værste der kan ske, er jo, at det ikke virker, og at forholdet mellem jer ikke kommer til at forbedres.

Men ofte er det altså rigtig godt at få et par professionelle øjne på jeres forhold, og ikke mindst på hvorfor kærligheden pludselig synes så fjern imellem jer. Hvem ved, måske er der rent faktisk hjælp at hente hos en parterapeut eller lignende?

Kom lidt væk fra hverdagen

I nogle tilfælde kan det også vise sig, at det lige så meget er jeres omgivelser og jeres stressende hverdag, der er problemet, og at det faktisk ikke så meget er din partner og dig, der er ”noget galt med”. Derfor kan det være en rigtig god ide at komme lidt væk fra alt dette, f.eks. i et sommerhus eller på et spaophold. Her er der ro og fred, så I kan fokusere på jer og jeres forhold.

Her har I tid til at komme hinanden nær igen, og det kan godt vise sig at være rigtig sundt for forholdet. Så for en sikkerheds skyld – køb Durex kondomer her!