HEDEBOGAARD A/S har krydderier som karry

Få hverdagen til at smage af mere hos HEDEBOGAARD A/S! Denne online forhandler af krydderier har med deres mere end 20 år i branchen nemlig helt styr på, hvordan de kan løfte din madlavning til nye højder. Læs mere herunder om de forskellige typer af krydderi, du mødes af på www.hedebogaard.dk.

Lav indisk mad med karry fra HEDEBOGAARD A/S

Karry er en type af krydderi, der fås i en lang række forskellige varianter hos netop denne krydderi-webshop. De mange forskellige typer karry er især til dig, der elsker det indiske køkken, da krydderiet oprindeligt stammer derfra. Karry kan dog heldigvis også bruges i mange andre typer af madlavning, hvis du ikke lige umiddelbart har hang til indiske retter. Hos HEDEBOGAARD A/S fås karry nemlig i et varieret udvalg, der både passer forskellige retter og forskellige typer madlavning. Original Indisk karry, hvidløgskarry og stærk madras karry er bare et lille udvalg af de forskellige slags karry du mødes af på www.hedebogaard.dk. En special hot Hedebogaard karry er blandt andet også at finde, som er særdeles velegnet til retter med for eksempel lam, kylling eller svin. Smagen er ofte meget fyldig og til tider relativt stærk, så denne type af karry er til dig, der elsker retter, som sætter gang i smagsløgene.

Prøv det smagfulde jomfru i det grønne krydderi

Fladbrød er ofte et essentielt tilbehør til mange indiske retter. Jomfru i det grønne krydderi, også kaldet nigella frø eller sorte løgfrø, bruges i disse tilfælde oven på de forskellige typer brød, der ledsager indisk-inspirerede retter. Jomfru i det grønne krydderi drysses over fladbrød såsom naan og tandoori roti, og det giver brødet mere autentiske nuancer på grund af deres kraftige smag. Jomfru i det grønne krydderi kan derfor også bruges som et alternativ til birkes, men på grund af den kraftige smag, bør man i mange tilfælde dog passe en smule på. Jomfru i det grønne krydderi er dog ikke bare velegnet til brødtyper som disse. Den kraftige smag gør nemlig jomfru i det grønne krydderi oplagt i forbindelse med pickles og grønsagsretter. Smagen beskrives bedst lidt bittert, og den sammenlignes ofte med karse, peber, muskatnød og kommen. De hårde og sorte frø er dog altid særdeles dekorative, og jomfru i det grønne krydderi er således et krydderi mange med sikkerhed ville få megen glæde ud af i deres køkken. De aromatiske og elegante frø ligner sorte sesamfrø, og de bruges derfor også gerne i forbindelse med bagværk fra andre køkkener end det indiske.

Find Danmarks største udvalg af billige krydderier på www.hedebogaard.dk, og gør en god handel allerede i dag!