Her er fordelene ved at leje en printer

Alt efter dine beskæftigelser i hverdagen samt dine fritidsinteresser, er det ikke sikkert, at du bruger din printer så forfærdeligt meget. Men det kan også være, at situationen er helt anderledes, og at printeren faktisk spiller en ret stor rolle i din hverdag. Selvom printeren er en meget smart enhed at have i hjemmet, er der mange mennesker, der ofte oplever bøvl med printeren, og er trætte af patronerne, der altid virker til at løbe tør for blæk efter en enkelt printning. Derfor kan du overveje en anden mulighed – leje af en printer.

Nem opsætning og vedligeholdelse

Hvis du vælger at leje en printer, er der ikke særlig meget arbejde i det for dig. Du hiver kreditkortet frem, og så klarer firmaet, du lejer ved egentlig bare resten. Dermed skal du ikke bøvle med at få sat printeren op, og de installerer den også på dine enheder for dig.

Derudover er der også nogle andre, der tager sig af at vedligeholde printeren, så du heller ikke skal tænke på det!

Ikke flere patronudgifter!

Noget af det man ofte hører printerejere brokke sig over, er de patroner, som printeren skal bruge for at virke. De er relativt dyre, og det virker aldrig til, at de holder særlig længe – du har knapt købt dem, før du må have fat i nogle nye. De dage er også talte, hvis du vælger at leje din printer i stedet for – så klarer udlejeren bøvlet med patronerne.

Begrænsning på print

Leje af printer er perfekt for dig, der ikke skal bruge printeren i uanede mængder – ofte er der nemlig en grænse på, hvor mange print du har på en måned eller en anden given tidsramme. Lyder dette med at leje en printer som noget for dig, så lej en printer i kbh, eller et andet sted hvor det giver mening.