Her skal du købe din nye Samshield ridehjelm

Skal du også ud og købe en ny og top lækker Samshield ridehjelm?

Så slå smut forbi Gymnastik og Ridesport her har vi DK´s største udvalg året rundt både online og i butikken. Vi har alle de populære modeller fra Samshield. Lige fra de populære og super smarte Miss Shield ridehjelme med den brede skygge. Til de almindelige ridehjelme fra Samshield med de flotteste fronte / toppe.

Du kan naturligvis få en helt almindelig og standard ridehjelm fra Samshield hos os. men vi har også et kæmpe udvalg i special ridehjelme fra Samshield. Disse ridehjelme har helt unikke og super eksklusive toppe. Disse modeller er til dig der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden. Og er dette noget du går efter, så kunne en glossy ridehjelm fra Samshield også lige være noget for dig de er mega fede, og der er kun et ord at sige om disse populære og super super eksklusive ridehjelme, det er waaaauuu.

Samshield ridehjelm design selv

En af de smarte ting ved en Samshield ridehjelm er at du selv kan designe din top. Du har måske et ønske om at sætte et bestemt navn på hjelmen eller et bestemt mønster.  Jamen her kan vi hjælpe dig hos Gymnastik og ridesport.

Vi er nemlig eksperter i at designe de fedeste drømme ridehjelme fra det populære mærke Samshield

 

En Samshield ridehjelm er til alle

Det er ikke kun i dressur de mega populære Samshield ridehjelme vinder frem. Det gør det også hvis du er springrytter. Eller blot ønsker dig en flot og eksklusiv ridehjelm med en optimal beskyttelse. 

Så leder du efter en professionel forhandler af de smarte Samshield ridehjelme ? Og Vil du gerne have et ordentligt udvalg ? Så kom forbi butikken og lad os hjælpe dig med at finde din absolutte drømme ridehjelm fra Samshield.

Samshield ridehjelm med flower top med bred skygge 

Har du også udset dig en rigtig smart flower ridehjelm fra Samshield, med de mest eksklusive og elegante sten på toppen – så er vi stedet at shoppe løs. 

Hos Gymnastik og Ridesport kan du både købe på gymnastikogridesport.dk men også i vores rigtige rideudstyrsbutik i Esbjerg.

Har du spørgsmål til din nye Samshield ridehjelm ? 

Så tøv ikke med at give os et kald på 75135151 eller kom en tur forbi butikken idag. Vi vil elske at hjælpe dig med en ny og super lækker Samshield ridehjelm.

Vi ses hos Gymnastik og Ridesport i Esbjerg.