Hos Effektlageret får du Daiwa spinnehjul

Find fiskegrej fra markedets bedste producenter hos Effektlageret. Hos denne fiskegrejsforhandler finder du nemlig alt fra Daiwa spinnehjul til Zpey fluegrej, så du kan øge dine chancer for fangst på din næste fisketur. Find også outdoor beklædning og friluftsgear, der kan pakke dig godt ind, mens du lever et aktivt udeliv.

Effektlageret har Daiwa spinnehjul i høj kvalitet

Et Daiwa spinnehjul er et godt eksempel på et af de kvalitetsprodukter, der findes i det store udvalg af fiskegrej på www.effektlageret.dk. Et Daiwa spinnehjul fås for eksempel i modellen Ninja, der er en klassiker, de fleste Daiwa entusiaster har stiftet bekendtskab med. Netop dette Daiwa spinnehjul kommer nu i en forbedret udgave, der giver mere styrke i et endnu lettere hjul. Selve mekanikken er drevet af en kraftig Digigear Drive Gear, der er med til at give dette Daiwa spinnehjul op imod 150% længere levetid end tidligere generationer. Find også et Daiwa spinnehjul som et Daiwa Crossfire LT. Dette hjul er en prisvenlig model, der garanterer lang tids holdbarhed til yderst gode penge. LT-konceptet bevirker, at du får gavn af et yderst stærkt hjul i en mindre krop. Vælger du et spinnehjul som dette, kan du altså fiske i mange timer ad gangen uden at blive tynget ned af vægten.

Forbered dig på fisketuren med Zpey fluegrej

Har du spinnehjulet på plads, men brug for fluegrej, er Zpey fluegrej det rigtige sted at kigge hen. Zpey fluegrej er til fluefiskeren, der ønsker at kunne kaste både længere og mere retningsbestemt. Zpey fluegrej er grundlagt og udviklet af Arve Evensen, der i 2005 ønskede at udvikle et bøjet håndtag på en to-hånds fluestang. Dette fik han hurtigt designet, og Zpey fluegrej med det specielle bøjede fluehåndtag har derfor været en fast del af deres originale sortiment siden firmaets begyndelse. Det patenterede design er dog siden hen blevet kopieret af mange andre udbydere, da netop dette design er yderst populært blandt fluefiskere verden over. Udvalget af Zpey fluegrej og fluestænger har derfor udviklet sig gevaldigt siden firmaets opstart, og du finder således meget andet end fluehåndtag på www.effektlageret.dk. Et produkt som en spinnestang er for eksempel også at finde blandt udvalget af Zpey fluegrej. Vil du vide mere om Zpey, udstyr til fluefiskere eller resten af det store udvalg, kan du med fordel besøge den populære webshop eller butikken i Horsens. Her står erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig på vej mod en både sjovere og mere behagelig fisketur. Har du bare brug for at stille et par opklarende spørgsmål, kan du også sagtens både ringe og skrive til de kontaktoplysninger, du finder på www.effektlageret.dk.