Hvad er det gode liv?

Hvad er et godt liv? Er et godt liv at være sund? Og hvad er et sund livs så? Der er flere måder at at opnå det gode og sunde liv – det kan være alt fra en løbetur om dagen til at læse en bog. Det gode liv er måden, du definerer et godt liv på og hvad du ønsker dig.

Dine ønsker og drømme

Først og fremmest er et godt liv, at have en sund livsstil. Det kan være madvaner. Man skal nemlig huske at spise grønt og varieret mad. Nogle gange har man dog også brug for sukker og fastfood. Her skal man også huske på, at det er okay at spise dette, så længe det ikke bliver for meget og man har kontrol over det.

Det er også vigtig, at være fysisk aktiv ved bl.a. at gå, cykle og løbe. Aktivitet kan nemlig gøre os gladere og det kan være endnu mere hyggeligt at gøre det med andre mennesker som fx vores familie eller venner. Hvis man fortsat vil have et godt og sundt liv, er det også vigtigt, at man snakker med sin læge, hvis man har eller bekymringer.

Derudover er det også vigtigt at gøre ting, der gør os glad fx have en hobby eller vælge en idrætsefterskole, som man gerne vil på som fx http://www.vgie.dk.

Fordele ved et sundt og godt liv

En sund livsstil fører til et godt liv og en glæde i livet.

Der er nemlig mange fordele ved at træffe egne valg ift. ønsker og drømme, leve sundt i forhold til madvaner og være fysisk aktiv. Man får det fx bedre mental, da motion kan løfte ens humør og det samme kan maden, vi indtager.

Derudover føles det også godt, når man har en hobby eller træffer egne valg, da man føler sig i kontrol.