Inventar til storkøkkenet
Står du og skal indrette et stor- eller industrikøkken, men mangler inspiration til, hvilke komponenter du skal bruge i sådant et? Det er ikke en let opgave at stå med indretningen af et sådant sted, men inventar til det er nødvendigt for at kunne bruge stedet. Dette inventar består ikke kun af forskellige store ting som ovn og komfur, men også tallerkener, beholdere, gryder og mange andre små ting. Lad os tage det fra en ende af.
De store komponenter
Det er muligvis lettest at starte med de store ting, der fylder allermest i køkkenet. En industriovn er, i mange storkøkkener, totalt essentiel. Du kan finde din næste industriovn her. Når du skal vælge en sådan en, og mange andre ting, som komfurer og køleskab, så skal du overveje, hvilken funktion denne skal opfylde. Du skal også overveje, hvor meget plads du har brug for. Skal køkkenet have kapacitet til at lave mad til flere tusinde mennesker, eller bare halvtreds. Det er vigtigt at overveje, fordi det er åndssvagt at købe en ovn til at tilberede hundrede brød af gangen, når du kun skal lave ti.
Tallerkener, glas og andre småting
I forlængelse heraf skal du også tage højde for størrelsen af køkkenet, når du skal indkøbe alle de små ting, der også er vigtige. Du behøver ikke at købe flere tallerkener, end der skal bruges. Hvis der skal serveres mad flere gange om dagen, eller maden kræver flere tallerkener, skal der selvfølgelig købes ind til dette. Det samme gælder for glas og bestik. I forhold til tallerkener og glas findes der også forskellige former, der tjener forskellige formål. Man skal derfor også overveje, om det er nødvendigt at indkøbe hhv. skåle eller vinglas også. Der skal desuden ikke spares på noget, fordi køkkenet skal kunne løbe rundt og glide gnidningsfrit, så maskinen bare kører og maden kan serveres.