Jeanne d’Arc Living – Mere end bare en virksomhed

Jeanne d’Arc Living er blevet inspireret af den franske heltinde Jeanne d’Arc. Hun var en helt fantastisk kvinde, som havde en utrolig vilje og målrettethed som var udover det sædvanlige. Hun var ikke underlagt noget og især ikke hvad samtiden mente man burde eller ikke burde. Hun gik nemlig sin egen vej og kæmpede til det sidste for det hun troede på.  Det er derfor at Jeanne d’Arc Living bruger hende navn i stor respekt, da de mener at vi alle kan lære noget af hende, selv 600 år senere. De mener at vi alle burde tør at gå vores egen vej og ikke være bange for at skille sig ud fra mængden. Det har også hele tiden været målet for virksomheden. De prøver nemlig at tænke utraditionelt og kæmpe for det om de tror på. Ønsker du derfor nogle møbler, som er inspireret af den franske heltinde, så skal du handle hos Jeanne d’Arc Living.

Jeanne d’Arc Living – Fransk/nordisk landstil

Jeanne d’Arc Living har en stor passion for den fransk/nordiske landstil, hvilket kan ses i alle deres projekter. Virksomheden har nemlig flere grene og har både udgivet bøger og magasiner. den røde tråd gennem alle deres projekter er den fransk/nordiske landstil. De har udgivet en magasin, der holder sig til stilen uden at der skal være nogen forstyrrende reklamer rundt omkring i bladet. Jeanne d’Arc Living har også en grossist virksomhed, der producere både her i Danmark, men også i udlandet. Det er derfor at de kan tilbyde et stort udvalg af forskellige ting, som kalkmaling, brugskunst, tøj, tekstiler, møbler, garn og meget mere. Gå derfor ind i udvalget og find noget hos Jeanne d’Arc Living, der passer til dit behov.

Jeanne d’Arc Living – Mission og vision

Jeanne d’Arc Living har et ønske om at frembringe den karakteristiske, særpræget og meget stemningsfyldte fransk/nordiske stil, hvor det er de små detaljer, som er i fokus. Deres mission er at hjælpe folk, der selv brænder for denne stil. Visionen er at være et internationalt kendt firma, der til enhver tid vil holde fast i det oprindelige. De arbejder hårdt og målrettet for at få unikke produkter, med den helt rette kvalitet. Skynd dig derfor ind og køb noget fra Jeanne d’Arc Living allerede i dag.