Kom i gang med nye og spændende haveprojekter

Det bliver lysere og lysere udenfor, hvilket er rigtig gode tegn, hvis du holder af at bruge tid i din have. Det er nu, du kan begynde på alle dine haveprojekter.

Hvis du er løbet tør for idéer til nye haveprojekter, kan du få inspiration her.

Indram din have med nye hækplanter

Hvis ikke allerede din have er indrammet af enten et hegn eller en hæk, kan du overveje at begynde på det som dit næste haveprojekt. Når du indrammer din have, skaber du mere privatliv og giver samtidig din have et mere gennemført udtryk.

Det kan du gøre med både et hegn og en hæk. Det kommer helt an på, hvad der passer bedst til netop din have. Hækplanter er en god løsning, hvis du kan lide et grønt og levende hegn, der smelter sammen med resten af din have. Hos Heijnen Haekplanter finder du et bredt udvalg af hækplanter.

Lav en hyggelig solterrasse

Én af de helt gode ting ved at være ejeren af en have er, at du kan bruge tid derude, så snart det er godt vejr. Derfor er det også rart at have et spot, hvor du kan sidde og slappe af, når du enten skal nyde din frokost, drikke en kop kaffe el.lign.

Det er også på sådan et spot, du kan sætte dig hen, når du trænger til en pause fra dit havearbejde. Du kan nemt lave en lille solterrasse enten med fliser eller træ.

Dyrk dine egne grøntsager

Når du har en have, er du også så heldig, at du kan dyrke dine egne afgrøder. Der er intet så hyggeligt, som når du går ud i din egen have om sommeren for at grave hjemmedyrkede grøntsager op. Hvis du gerne vil kunne gøre det, kan dit næste haveprojekt være at lave en køkkenhave.