Lækker og frisk mad i kølemontre

Lækker mad fortjener en flot præsentation. Hvis du arbejder i et cafeteria, en butik eller en lille café, så er der intet som at have lækre kager, flotte sandwiches eller kolde retter til at stå i spejlblanke kølemontre og reklamere for sig selv. På den måde kan dine kunder se, hvad de kan forvente at få, når de bestiller en særlig ret eller køber takeaway. Men det stiller naturligvis høje krav til dine kølemontre, så madens friskhed og kvalitet forbliver høj, selvom den skal stå fremme i flere timer. Derfor er der et par overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber nye kølemontre. Du kan læse med her.

Udnyt dine kølemontre til at give et overblik

Når du skal købe nye kølemontre, så er der naturligvis forskel på, hvor store de er. Afhængigt af, hvad du skal udstille, kan du også overveje, om det skal være høje eller brede kølemontre. Hvis du laver lækre kager, med flot flødeskum, silkeblød creme og ganache, som helst ikke må løbe ned af siderne, så er det vigtigt, at temperaturen bliver holdt konstant. Med flotte og polerede glasflader, kan dine kunder kigge ind på kagerne, og vælge dem, som de skal have med hjem til kaffen.

Hold en smart opdeling

Hvis du har lavet lækre kolde retter til frokosten i kantinen, så kan du nyde godt af høje kølemontre, så du kan sortere dine retter på hver sin hylde. Så kan du holde alle de vegetariske retter på den øverste hylde, dem med fisk på den næste, og retterne med andet kød på den sidste. Det giver systematik og orden i dine kølemontre, så dine kunder nemmere kan vælge imellem de forskellige retter. Hvis du skal have købt et par nye kølemontre, så kan du allerede i dag hoppe ind på hjemmesiden og bestille dem, som du tror, vil passe til dit udsalg. God fornøjelse.