Lav det smukkeste hjemmestrik med håndfarvet garn

Hvis du elsker at strikke, så ved du også, at der er stor forskel på garnets kvalitet. Der er både forskel på, hvor nemt materialet er at arbejde med, og hvordan det færdige produkt kommer til at se ud.

I de seneste år er håndfarvet garn blevet en storfavorit blandt strikkeentusiaster på grund af det enestående udtryk, man ender med.

Et strikkeprojekt udover det sædvanlige

Når du køber håndfarvet garn, så opnår du et unikt udtryk. Nogle typer af håndfarvet garn er farvet, før garnet bliver spundet, mens andre udgaver er farvet bagefter. Hvornår garnet er blevet farvet, ændrer ikke på kvaliteten, men det får farverne til at se forskellige ud, når du strikker med det.

Hos Kreativgarn finder du et godt sortiment af håndfarvet garn i både klassiske og moderne farver. Lad dig inspirere af deres udvalg af farverige garnnøgler i høj kvalitet. Du kan kombinere monotone farver med flerfarvet garn for at opnå dit eget unikke udtryk.

Et unikt farvespil

Det fede ved håndfarvet garn er, at ingen garnnøgler er fuldkommen ens. Håndfarvning giver aldrig det samme resultat to gange. Derfor har du mulighed for at skabe fuldkommen enestående strikkeprojekter, som ikke ligner noget andet, du har lavet før.

Hos Kreativgarn kan du både vælge garnnøgler med nogenlunde ens farvetoner, eller du kan gå efter garnnøgler med flere tydelige farvekombinationer som for eksempel hvid, rød, blå og lyserød.

Håndfarvet garn i kvalitetsmaterialer

Stort set alle garntyper kan håndfarves. Hos Kreativgarn kan du for eksempel købe håndfarvet garn i mohair, som har en silkeblød følelse mod huden. Denne garntype er perfekt at strikke halstørklæder, børnetøj eller bløde tæpper i.

Kreativgarn gør en stor dyd ud af at levere kvalitetsgarn, som ikke kun ser flot ud, men også føles behageligt og holder i mange år.

Inspiration til dit næste projekt

Hvis du har forelsket dig i håndlavet garn, men ikke ved, hvad dit næste projekt skal være, så kan du købe mange forskellige strikkeopskrifter hos Kreativgarn, som ikke koster alverden.

Få opskrifter på børnetøj, cardigans, tøjdyr, sokker og endda musseholdere. Foruden opskrifterne kan du hente inspiration fra billederne på hjemmesiden, så du kan se, hvilke farvekombinationer der fungerer godt sammen.

Husk at købe rigeligt med håndfarvet garn, så du har nok til at fuldende dit strikkeprojekt. Man skal ofte bruge flere garnnøgler, end man regner med, så hellere køb for meget end for lidt!