Meditationspude – maksimal komfort til din meditation

Ønsker du at finde ro i krop og sjæl, når hverdagen er allermest stressende? Har du prøvet meditation? Hvis du skal begive dig ud i dette, bør du anskaffe dig en meditationspude.

Den perfekte meditation kræver det rigtige udstyr, og derfor er en meditationspude yderst ideel. En meditationspude kaldes også en Zafu, som betyder siddepude. Den er oprindeligt forbundet med Zen meditation, men en meditationspude er også helt ideel til alle andre former for meditation, idet den giver god støtte i mange forskellige stillinger både siddende og liggende. Du kan også kombinere en Zafu med en Zabuton, som er en meditationsmåtte. Med disse to opnår du maksimal komfort for både ankler og knæ under meditationen. Det er nemlig yderst vigtigt, at det er behageligt, når du skal meditere. På den måde opnår du bedst mulig ro i kroppen, og du får derved meget mere ud af din meditation.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste meditationspude.

Meditationspude til enhver smag

Der findes et stort udvalg af meditationspuder, og af netop den grund er der en til enhver smag. Du finder bl.a. den helt traditionelle, runde meditationspude men også den halvmåne-formede meditationspude. Begge puder yder det samme formål, men med den halvmåne-formede bliver det nemmere for dig at have dine hæle og ankler trukket tæt ind til kroppen, samtidig med at den støtter dine lår. Sådan en meditationspude er produceret i 100% økologisk bomuld, og så er den fyldt med økologiske speltskaller. På den måde kan du altså meditere med god samvittighed for miljøet også.

Du har også muligheden for at vælge imellem en masse forskellige farver, når du skal vælge din meditationspude. På den måde kan du med garanti finde en, der passer ind i lige præcis dit miljø og meditationsomgivelser, uanset om du er til grøn, grå, sort, rød eller blå.

Find det perfekte sted, hvor du kan finde ro og placér din meditationspude, hvor det er allermest behageligt. Du vil hurtigt opleve roen i kroppen og stressen forlade dig. Dette er noget langt de fleste af os ville have godt af i hverdagen.