Panelhegn til haven

Panelhegn er stabile hegn, der fremstilles af kraftig tråd, som svejses i samlingerne, hvorefter det galvaniseres eller pulverlakeres. Der findes mange forskellige slags panelhegn i metal. De kan for eksempel bruges i haven til afgrænsning af mindre områder, til indhegning eller som forhavehegn. Hegnet er let, og man kan se meget igennem det. Panelhegn er solidt, og det er galvaniseret og består af svejste stålgitre og støbte stolper. Hegnet bruges i stigende grad til et væld af formål, og det giver mulighed for på enkel vis at aflukke udendørsområder. Til et komplet panelhegn skal du bruge selve hegnet, stolper, monteringsbeslag og støbemix, som du kan nedstøbe stolperne i. Udover dette tilbehør kan man vælge at købe låger og lignende. Panelhegn kommer, som navnet antyder, i paneler, som man sætter sammen og monterer med stolper, som man støber i jorden. Til opsætningen af hegnet har man brug for nogle værktøjer. Man skal eksempelvis lave dybe huller i jorden, hvori pælene skal støbes fast. Dette gør man lettest med et pælebor. Udover det kan man få brug for en tommestok, et vaterpas og en skruemaskine med bitssæt, der skal bruges til at montere det nye panelhegn på pælene.

Panelhegn i haven kan være super smukke

Panelhegn findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Det kan være super smukt i en have, hvor det eksempelvis kan bruges til at afgrænse en del af haven, hvor man har bed med grøntsager og bær. I denne sammenhæng kan det både beskytte afgrøderne fra bolde, kæledyr og lignende, mens det kan være rigtig flot at se på. Det spiller super godt sammen med et drivhus, fordi både hegnet og drivhuset er lavet af metal. Det kan også skabe en skøn kontrast i haven, fordi det ikke nødvendigvis har et ligeså naturligt udseende, som resten af haven har. I samspil med en havesti ser det også super pænt ud.

Skønt panelhegn til mange formål

Panelhegn kan have mange formål i haven, og det kan fås i mange størrelser, farver og modeller, hvorfor man helt sikkert kan finde et, som passer til det formål, man skal bruge hegnet til. Det kan blandt andet bruges til indhegning af bede, sommerhusgrunde, hundegårde og lignende, og det fungerer fantastisk i alle disse sammenhænge. Du kan finde hegn, som passer fantastisk til lige netop din have, fordi det findes i så mange forskellige farver og størrelser, som det gør.