Pas på din hud hele livet igennem

Når du er helt ung tænker du måske ikke så meget på din huds sundhed. Når du bliver lidt ældre og opdager de første fuger omkring dine øjne, eller din mund, så bliver hudpleje pludseligt mere aktuelt. Det er aldrig for sent at begynde, men det er en god ide at starte så tidligt som muligt.

denne side finder du en lækker klub, med mange fordele og en serie af hudpleje som du ikke finder nogen andre steder. Herunder kan du læse lidt mere om hvordan du selv kan passe på din hud.

Solen er også sundhed

Solen er ikke din fjende. Solen er årsagen til alt liv på jorden. Solen er også din hjælper når du skal optage vigtige vitaminer og mineraler. Derfor bør du ikke undgå solen. Men solen har også farlige stråler, så du bør ikke overdrive. At blive mørkebrun af solbadning, bør ikke være et mål. Pas på din hud. Brug solcreme når solen er stærkest. I ovennævnte klub kan du finde alt til din hud, når den skal ud i solen. Der er også god hjælp til din hud, hvis du alligevel har kommet til at give den for meget sol.

Vind og vejr er også godt for din hud

Vind og vejr er heller ikke din huds fjender. Alt med måde. Er det bidende frostvejr, skal du bruge en god, fed creme til at beskytte din hud med. Sejler du på havene i den salte vind, skal du naturligvis også bruge en fed creme. Men, en rask travetur i de danske skove, i al slags vejr, kan faktisk være utroligt sundt for krop, sjæl og din hud.

Tag bad i havet

Havets mineraler kan ikke efterlignes. Den sammensætning og de mineraler som findes i havet er foranderlig og helt forskellig fra årstid til årstid. Når du bader i havet optager din hud de livgivende mineraler, som altså ikke er de samme, alt efter hvilken årstid du bader på.

Ud over de skønne mineraler er der også mineralet salt. Salt hjælper med at rense din hud for gamle celler og efterlader den blød og fin. For meget salt gør din hud tør og gammel.

Tag bad i almindeligt vand uden salt, når du har badet i havet. Brug også en god creme til at smører på hele din hud og nyd effekten af dit havbad.