Planlæg din næste udflugt med vennerne

Der er intet så skønt som en god udflugt med vennerne. Men det kan også være svært at få planlagt og arrangeret, da I jo gerne skal komme afsted sammen. Derfor er det vigtigt, at I alle gør jer nogle tanker om, hvad I har lyst til at lave, hvor I vil hen og hvilken dato der passer bedst for alle.

Hvad har I lyst til?

Det første spørgsmål er altid: Hvad har I lyst til? Det kan være mange forskellige ting. Skal I på museum? På restaurant? Eller skal det være lidt mere aktivt? Det kunne være en tur i biografen, en tur i svømmehallen eller måske en vandretur for at prøve noget nyt. Mange steder har åbent hele året rundt, så der er masser af muligheder.

Find et sted der passer til alle

Nu skal der findes et sted, som alle synes godt om. Det kan være lidt vanskeligere end det lyder – især hvis jeres ønsker ikke helt stemmer overens. Så skal der måske findes en mellemvej. Se her, hvis I vil inspireres til steder at tage hen. Hvis I bliver enige om et bestemte sted eller aktivitet, så er det meget lettere at planlægge resten af turen sammen.

Vælg en dato som passer til alle

Hvis I har fundet et sted, så handler det om at finde den rigtige dato for turen. Det betyder, at I skal finde den dato, som passer bedst for alle deltagende – selvom det måske ikke helt matcher med jeres individuelle ønsker eller ideer om datoen for turen. Det vigtigste må dog være, at alle kan deltage sammen på samme dag!

Nyd dagen med vennerne

Nu skulle alt gerne være klar til jeres store udflugtsdag! Husk en pakkeliste over alle de ting, du skal have med. Til sidst er der bare at huske: Nyd nogle gode timer sammen med dine venner!