Pokémon legetøj går aldrig af mode

Vi er nu nået til en tid, hvor både børn og deres forældre potentielt har leget med Pokémon. Børn af 1990’erne husker garanteret de japanske lomme-monstre, som var at finde overalt. Man så tegnefilmene på tv, spillede med kortene og legede med Pokémon legetøj.

De er kommet stærkt igen

Ja, det forsvandt jo aldrig helt, men Pokémon er blevet super populært igen, og børn elsker de sjove væsner. Hvis du også gerne vil have, at dit barn sidder lidt mindre foran en skærm, så kan Pokémon legetøj til børn være en rigtig sjov og spændende løsning.

Du kan få alt fra bamser til figurer og krus, så det er noget for alle. Snak med dit barn om hvilken Pokémon som er deres yndlings. Det kunne jo være, at det er den samme, som din egen var engang.

Måske har du endda dine gamle Pokémon-kort liggende, og så kan du lære dit barn, hvordan man spiller med dem.

Lad nostalgien tage over

Fordi Pokémon og Pokémon legetøj bliver ved med at være populært i bølger, så er der en friskhed ved det for ungerne, mens du kan lade nostalgien tage over. Det kan give en god start til, at I kan lege sammen med figurer og kort.

Det er altid hyggeligt, når man faktisk har en fælles interesse med ungerne. Det gør legen sjovere for alle.

Kom ud i naturen med Pokémon

Det behøver ikke kun at være Ash Ketchum, som kommer ud i naturen for at fange Pokémon. Med moderne teknologi kan alle nu blive Pokémon træner. Hent den smarte Pokémon Go app, og kom ud i naturen med ungerne og fang nogle Pokémon. Så kan I gå hjem og lege med det nye Pokémon legetøj bagefter.

Tag del i dine børns interesser

Børns interesser er ikke altid lige sjove for voksne, og det er selvfølgelig helt okay. Engang imellem er man heldigvis så heldig, at der er et sammenfald, mellem hvad der er sjovt for børn, og hvad der er sjovt for voksne.

Ved at spørge ind til ungernes interesser, finder man tit noget, som ligger tæt op af ens egne interesser – enten som barn eller voksen. Her er der god mulighed for at bonde med sine børn, og det er hyggeligt for alle. Så tag på eventyr med Pikachu og og alle de andre rødder i dag.