Profilmetal A/S tilbyder vandnæser og facadeinddækninger til bygge- og renovationsprojekter

Uanset om du bygger nyt eller skal til at renovere, er det vigtigt, at du har de rette materialer i høj kvalitet. Profilmetal A/S sørger altid for at levere gode produkter, der kan gøre livet lettere for dig. Du finder derfor både vandnæser, facadeinddækninger og andre inddækninger, der er CE-godkendte, hos dem.

Montér en vandnæse for at undgå vandskader

Er du ved at bygge nyt eller renovere dit hjem, så har du brug for den rigtige vandnæse. Den spiller nemlig en væsentlig rolle ift. at få vand ledet væk fra ydervæggen. Vandnæser monteres ved døre og vinduer, hvor de sørger for, at vandet ikke trænger ind i konstruktionen. Hos Profilmetal A/S finder du vandnæser i forskellige mål, størrelser og design. Det garanterer dig, at du kan finde den helt rigtige type til dit byggeri. Ikke nok med at de har hele 14 farver at vælge mellem, så kan du også hos dem også finde vandlæser i standardmålene 80-25-25×2000 mm og 80-40-25×2000 mm. Har du behov for en vandnæse i et andet mål end dem, har du intet at bekymre dig om. Profilmetal A/S tilbyder nemlig også at producere deres produkter efter specialmål, så de matcher lige præcis dit byggeri. Du skal blot tage kontakt og oplyse de mål, du har brug for. Bestil dine vandnæser hos profilmetal.dk, og vær sikret helt op til 40 års garanti samt rigtig gode priser.

Find de rette facadeinddækninger på profilmetal.dk

Søger du desuden facadeinddækninger i høj kvalitet, kan du også finde det hos Profilmetal A/S. De har et bredt udvalg af facadeinddækninger, der alle er CE-godkendte. Det betyder, at du får produkter, hvor både kvalitet og sikkerhed er i orden, og som følger de gældende regler indenfor markedet. Deres facadeinddækninger er derfor i god kvalitet og vil desuden ikke ødelægge boligens udseende. I udvalget af facadeinddækninger finder du blandt andet hatteprofiler, hjørneprofiler og sålbænk. De skal alle sammen bruges forskellige steder på boligen, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvor du skal bruge facadeinddækningerne henne. Profilmetal A/S forhandler deres produkter i standardmål, der passer til de fleste byggerier, men kan du ikke finde den størrelse, du skal bruge, så tag kontakt til dem. De kan nemlig lave facadeinddækninger på specialmål, så du er sikker på at få det, du skal bruge. Du kan desuden vælge mellem 16 forskellige farver, så du har mulighed for at finde de inddækningerne, der bedst muligt matcher dit byggeri. Er du interesseret i at lære mere om facadeinddækninger, eller er du klar til at bestille, så tag ind forbi profilmetal.dk. Der finder du udelukkende produkter i høj kvalitet, og på udvalgte varer tilbyder de endda dag til dag-levering.