Prøv kræfter med klatring

Næsten alle kender til følelsen af ikke at være supermotiveret til at trække i træningstøjet og løbeskoene og drage ud på en løbetur i lokalområdet. Heller ikke fitness er altid det mest spændende at kunne se frem til, ligesom holdsport kan kræve lidt for meget socialt engagement.

Udforsk motionens univers

Hvis du på det seneste ikke har følt den mindste tro på, at motion kan være sjovt og ikke kedeligt, findes der en løsning; Du kan prøve noget nyt af. Der er ingen, der tvinger nogen af os til at fortsætte med at dyrke sport på de samme måder, som vi hidtil har gjort. Klatrepark, svømmehal, klatrehal, skaterhal, kajakcenter; De er blot få af de mange steder, man kan tage hen for at dyrke sjov motion. Man behøver nemlig ikke løbe en tur, bare fordi man skal have en eller anden form for motion og ikke kender ret mange andre lettilgængelige. Oplev en sjov dag i en klatrepark, og se, om det kunne være noget for dig at udforske klatrekunsten mere, end du har gjort indtil da. En klatrepark byder på utallige muligheder for morskab og udfordring.

Sikkerheden først

Hvis du er i tvivl, præcis hvad en klatrepark er, finder du ud af det nu. En klatrepark er et udendørs areal, typisk en skov eller lignende, hvor alle og enhver kan få lov at komme og udfordre sig selv med at klatre. Du vil kunne komme højt op i trækronerne og navigere mellem de tætstående træer. Du kan desuden gøre alt dette uden at frygte for din sikkerhed. I alle pålidelige klatreparker vil der nemlig være ansat sikkerhedspersonale, altså instruktører, der vil instruere dig i dit sikkerhedsudstyr og holde øje med alle klatrerne. Du kan ved at forsøge dig med klatring finde ud af, om det er en aktivitet, du vil søge i fremtiden eller ej. Måske er klatrehaller mere dig.