Sådan finder du den helt rigtige katteseng til din kat

En kat har brug for et trygt og varmt sted at sove om dagen og natten, ligesom vi mennesker har det. Derfor er det en god ide, at du investerer i en god katteseng, så din kat kan få sit helt eget sted at hvile og sove.

Der er mange forskellige valgmuligheder på markedet, når det kommer til kattesenge, og her i denne artikel kan du finde en gennemgang af de mest almindelige modeller. For hvilken seng skal du egentlig vælge til din kat?

De mest almindelige kattesenge

Som nævnt findes der rigtig mange forskellige senge til katte. De mest almindelige modeller er dog de runde og de firkantede kattesenge. Derudover er det også noget, der hedder et katteslot, hvor din kat både kan ligge inde i en hule eller ovenpå selve katteslottet.

Fælles for de fleste senge til katte er, at de er bløde og behagelige at ligge i, og så passer de til størrelsen på en kat. Kattesengen skal derfor hverken være for stor eller for lille.

Køb din katteseng online hos CatShop

Hos CatShop forhandler de flere forskellige modeller af både kattesenge og kattehuler. Her er der meget at vælge mellem, og du kan hurtigt få leveret din ordre. Du kan forvente, at der går 2-3 dage, fra du har bestilt din nye katteseng eller kattehule, til den bliver leveret hos dig.

Alternativt kan du også vælge at besøge den fysiske butik i Sorø, hvis du alligevel bor i nærheden og gerne vil spare fragten. Her kan du se nærmere på udvalget, og har du brug for rådgivning, står det kyndige personale klar til at hjælpe.

CatShop har mere end 30 års erfaring, og de hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige katteseng til lige netop din kat.

Spar penge på udstyr til katten

Hos CatShop er priserne ganske overkommelige, og de har løbende gode tilbud, så du har mulighed for at opnå gode besparelser på dit katteudstyr. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du en mail, når der er eksklusive tilbud til dig, og når der er nye nyheder i shoppen.

CatShop forhandler også mange andre produkter til din kat, så du kan få det hele samlet ét sted. Er du eksempelvis på udkig efter en katteseng, en ny foderskål eller måske kattelegetøj? Der er både kradsetræer, kattemad, halsbånd samt meget mere at vælge mellem hos CatShop.