Sådan indretter du et indbydende mødelokale

Når du holder møder i din virksomhed, er det rart med et lokale, der er specielt indrettet til det formål. Det er lige meget, om det er et internt møde eller et møde med eventuelle samarbejdspartnere, leverandører el.lign.

 

Et indbydende mødelokale skaber de bedste rammer om et møde. Men hvordan indretter du et mødelokale, der er indbydende og som samtidig indeholder alt det nødvendige?

 

Find nogle komfortable møbler

 

I et mødelokale er det især vigtigt med nogle gode møbler. Et møde kan sagtens vare flere timer, så der er ikke noget ved at sige i og ved nogle møbler, der ikke er gode og behagelige. Det er nødvendigt med et stort bord, hvor der er godt med plads. Når du vælger et stort mødebord, er der mulighed for både at holde store og små møder.

 

Stole til et mødelokale skal være gode at sidde i og samtidig hjælpe til at skabe en indbydende indretning. Et godt bud er f.eks. en syver stol, da det er en klassiker, der er både flot og elegant, men også god at sidde i.

 

Pynt med nogle grønne planter

 

Et mødelokale må gerne være forholdsvis enkelt i sin indretning, så der ikke er en hel masse, der tager fokus. Men derfor skal der alligevel være plads til nogle forskellige ting, der giver stemning. Nogle grønne planter er med til at give liv og farve, hvilket pynter i ethvert mødelokale.

 

Du kan sætte planter både på dit mødebord og rundt omkring i lokalet. Hvis du synes, at dit mødelokale virker en smule tomt, så er nogle planter også med til at give noget fylde. Hvis du har svært ved at vedligeholde planter, så er et par falske planter også en mulighed.

 

Lav et hjørne med drikkevarer

 

Det er altid godt at starte et møde ud med at byde på noget at drikke. Derfor er det en god idé at lave et hjørne med forskellige drikkevarer. Hvis du finder en smart kaffemaskine, så er der altid mulighed for hurtigt at lave en god kop kaffe.

 

Men hvis ikke dine gæster er til kaffe, er det en mulighed at have et lille køleskab stående med kolde flasker vand eller sodavand. Det vigtigste er, at du sætter det hele op, så det ser indbydende og professionelt ud. Det sender et rigtig godt signal til dem, du holder møde med.