Sådan undgår du at blive snydt, når du køber gaver online

Med udviklingen i teknologien, så bliver mere og mere handel foretaget online. Det betyder dog også, at der er nogle, som udelukkende er der for at snyde en. Af den årsag har vi lavet dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til, hvordan du undgår at blive snydt med online handel. Læs med herunder.

Læs altid anmeldelser

Det første tip, som vi altid giver, det er at man skal huske at læse anmeldelser. Det kan være anmeldelser på Trustpilot, Facebook, Google eller et tredje sted. Ved at læse anmeldelser, så kan du se hvad andre synes om firmaet du skal bestille fra. Derudover kan du hurtigt danne dig et overblik over, om varerne kommer til tiden, og hvor tilfredse andre kunder er. Det er dog vigtigt ikke at dvæle sig i enkelte dårlige anmeldelser, og fokusere på helheden.

Skriv til deres kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller tvivl om en hjemmeside, så er det en god idé at skrive til dem. Ved at gøre dette, så kan du se hvordan de håndterer kunder, og mærke om det virker troværdigt. Hvis de snyder folk, så er det sjældent de driver en kundeservice, som er særlig god.

Find produkterne igennem troværdige hjemmesider

I dag findes der mange forskellige hjemmesider online, som reklamerer for forskellige produkter. På mange af dem kan du læse anmeldelser af produkter, men også blive anbefalet til, hvilke webshops du kan handle med.

Vi anbefaler f.eks. at du besøger https://danskgave.dk, hvis du skal finde en gave til en du holder af. Her kan du få inspiration til hvilke gaver du skal give, men også læse omkring produkterne, inden du bestiller dem. Derved sikrer du dig selv bedre, inden du bestiller.

Spørg venner og familie

Hvis du skal handle fra en webshop, som du ved andre måske har brugt, så hør dem ad. Spørg dem hvordan deres oplevelse var, og dan herefter et overblik over om den virker troværdig. Anmeldelser fra venner og familie er typisk de mest troværdige, da de typisk ikke vil lyve for en.

 

Det er dog vigtigt, at du ikke stoler blindt på en ven eller et familiemedlem, hvis de blot har hørt noget i krogene. Der skal gerne være evidens for det de siger, eller også skal de selv have draget erfaringerne ved at handle hos den butik, som de taler om.