Sådan kommer du i gang med at træne

Har du altid gerne ville i gang med at træne, men mangler motivationen? Det kan også være at du tidligere har været storforbruger af fitness man ikke længere har overskuddet eller lysten? Det kan heldigvis komme tilbage ved hjælpe af nogle simple råd.

Den rigtige motivation

Først og fremmest skal motivationen komme fra det rigtige sted. Og nej! Der er ikke et rigtigt sted, det skal bare virke rigtigt inde i dig. Her er nogle forskellige grunde, som du måske kan inspirere til at finde din indre motivation. Nogle gør det ganske enkelt for at opnå en god følelse i kroppen, og ikke mindst opnå en større ro ved sengetid. Andre gør det for at se en god udvikling på deres krop. Her kan man tage billeder, og se hvordan ens krop får større muskler og mindre fedt. Andre igen gør det for at have en aktivitet med kæresten eller ens gode ven. Uanset hvad din grund er, er det vigtigt ikke at adoptere andres og forsøge at leve efter det. Find din egen.

God og motiverende træning

Det er også vigtigt at finde en træningsform der gør det spændende og motiverende at komme afsted. Det kan være at du skal gå til holdtræning, hvor der hver gang er en instruktør som vejleder hele holdet? Det kan også være at du skal gå op i tung styrketræning for at slå egne rekorder i kropsstyrke? Eller også skal du gøre brug af de utallige af konditionsmaskiner der gør det muligt at opnå en bedre kondition og udholdenhed. Gør hvad der føles rigtigt for dig, for hvis du går i gang med noget bare fordi andre gør det, eller det virker for dem, så er det dømt til at gå galt.

Find det rigtige tøj

For at forøge lysten til at komme afsted, kan man kigge på sit udstyr. Har man de rigtige sko, så giver bedst muligt støtte? Dette er særligt gældende ved konditionstræning. Har man lidt forskelligt godt fitness tøj til damer, som sidder godt på kroppen, og gør det muligt at røre sig mest muligt uden gener. Det kan være med demotiverende hvis man er nede og lave øvelser og at man hele tiden taber bukserne, eller at man går i en t-shirt som ikke er lavet til træning og derfor får dig til at dryppe af sved.