Sådan kommer du væk med alt vasketøjet på arbejdspladsen

Flyder din arbejdsplads med alle former for arbejdstøj, klude, forklæder eller håndklæder? Og kan jeres lille vaskemaskine simpelthen ikke følge med mere? Så er det nok blevet tid til, at I skifter den ud med en større og mere effektiv industrivaskemaskine, som nemt kan komme den store vaskemængde til livs.

Derfor skal du investere i en industrivaskemaskine

Industrivaskemaskiner kan for mange godt lyde af en stor ekstra udgift. Måske har din arbejdsplads allerede en helt almindelig vaskemaskine, som vel egentlig fungerer fint nok. Men når mængden af arbejdstøj, håndklæder, klude og meget mere alt sammen skal vaskes, er den lille private vaskemaskine ikke særligt praktisk i brug. Hverken tidsmæssigt eller økonomisk set.

Med en industrivaskemaskine får du blandt andet en større kapacitet per vask, en kortere vasketid og en mere energieffektiv vask, der giver store besparelser.

En industrivaskemaskine holder til meget mere, end den vaskemaskine vi alle har derhjemme. De er bygget og produceret til et større kommercielt brug, og hvis du ikke allerede har udskiftet din gamle husholdningsvaskemaskine på din arbejdsplads med en industrivaskemaskine, så er det blevet tid til at gøre det nu.

Den høje kvalitet i industrivaskemaskinen

Når du vælger at investere i en industrivaskemaskine, vælger du samtidig den høje kvalitet til. En industrivaskemaskine giver dig den ekstra sikkerhed i drift og vedligeholdelse i forhold til en normal vaskemaskine, som du finder i de danske hjem. Det er altafgørende, at vaskemaskiner fungerer optimalt, – især når den har været en stor investering.

Den økonomiske vinkel er – som altid – en af de vigtigste for mange kunder. Ja, nok for alle kunder faktisk. Med en industrivaskemaskine er denne vinkel klart i fokus. Udgifterne til maskinen, efter den er købt – altså både i drift og i vedligeholdelse, er økonomisk fornuftige. Tænk bare på hvordan industrivaskemaskinen kan køre meget større mængder af vasketøj igennem på en enkelt vask.