Sandnes Duo garn i 29 fantastisk flotte farver!

Er du på udkig efter noget ny garn, så du kan lave en lækker sweater til én, du holder af? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om det fantastiske Sandnes Duo garn, som kommer i mere end 29 forskellige farver. Det giver dig naturligvis rig mulighed for at lave en strik i netop den farve, som du går og drømmer om – eller en vel mønsterstrik i alle dine yndlingsfarver. Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå med Sandnes Duo garn. Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af Sandnes Duo garn allerede i dag!

Sandnes Duo garn – en magisk kombination af uld og bomuld

Sandnes Duo garn er blødt som bomuld men varmt som uld. Det betyder også, at det ikke er helt lige så varmt, som var garnet af 100% uld, men det er tilpas varmt til, at du sagtens kan bruge en sweater af Sandnes Duo garn til at holde dig varm om vinteren. Resultaterne med dette garn er desuden helt genialt – og det er de pga. den magiske kombination af uld og bomuld. Kombinationen skaber nemlig et garn, der hverken er for koldt eller for varmt, og derfor kan blandt andet sweatre af dette garn også bruges i mange forskellige sammenhænge. Med det sagt, så er Sandnes Duo garn ligeledes ualmindeligt blødt, og derfor kradser det altså overhovedet heller ikke.

Det perfekte garn til børne- og babytøj

Det lækre Sandnes Duo garn er især perfekt til dig, der ønsker at strikke børne- og babytøj til alle familiens mindste medlemmer. De hjemmelavede lækkerier kan nemlig bruges i båden vuggestuen, børnehaven og skolen. Du kan dog naturligvis også lave lækre striktrøjer til voksne i alle størrelser, og fordelen ved at lave dem i Sandnes Duo garn er, at dette garn må komme i vaskemaskinen, hvis blot du vasker dine kreationer på uldprogram. Garnet egner sig dog også til hækleprojekter, og det er derfor også helt ligegyldigt, om du er mest til et hækle eller strikke – Sandnes Duo garn er med garanti lige noget for dig. Går du således og leder efter det helt perfekte helårsgarn, som laver resultater, der kan bruges hele året rundt? Så er Sandnes Duo garn altså det helt rette valg for dig.