Se de 5 bedste steder du skal tage hen i Århus

Århus er en af Danmarks største byer og byder på kultur, historie, kunst og livlige aktiviteter. Uanset om det er særlige attraktioner, hyggelige gader eller seværdigheder, så er der noget for enhver smag. Derfor er det ikke overraskende, at Århus er en populær by at besøge. Hvilket du kan læse her. Hvis du er på udkig efter nogle af de bedste steder at tage hen i Århus, så skal du ikke lede længere. Vi har her samlet 5 fantastiske steder, som du simpelthen ikke må gå glip af.

Den Gamle By

Den Gamle By er et skønt sted at besøge og er et af de mest populære turistmål i Århus. Her kan du komme helt tæt på historien, og du kan se, hvordan Danmark har set ud i en ældre tid. Den Gamle By er opdelt i fire forskellige byer, der hver især repræsenterer en by fra et århundrede. Du kan altså tage en tur igennem tidens forløb, og du kan endda klæde dig ud i den mode, der gjaldt for de forskellige perioder.

Aarhus Domkirke

Aarhus Domkirke er en af de største kirker i Danmark og er et skønt sted at besøge. Kirken er bygget i romantisk stil og daterer sig helt tilbage til det 12. århundrede. Udover at være et smukt sted at besøge, så kan du også opleve et stort udvalg af koncerter og udstillinger, der afholdes i Domkirken.

ARoS

ARoS er et af de største kunstmuseer i Norden og er et fantastisk sted at tage hen for kunstelskere. Museet består af et stort udvalg af kunstværker, der strækker sig fra de tidligste tider til nutiden. Her kan du se værker af nogle af de mest berømte kunstnere, og du kan også se noget helt nyt. Udover kunstværker, så har ARoS også mange andre fantastiske udstillinger, som du kan tage på og du kan jo altid nyde en tur oppe i regnbuen.