Selskabstøj i store størrelser – hvad skal du kigge efter, for at få det bedste fit?

Selskabstøj i store størrelser findes til både mænd og kvinder, og kommer i et væld af forskellige stilarter, designs og materialer – se eksempelvis hos Venus & Mars XL. Der er meget at vælge imellem, og så er der alligevel ikke – for ikke det hele passer til alle. Så hvad skal vi egentlig kigge efter, når vi skal købe nyt selskabsstøj i store størrelser? Se med herunder, hvor du kan se mere om de tre vigtigste kriterier, du altid bør overveje forud for et køb.

Figur og pasform – din krop er ikke generisk

Alle kroppe er forskellige – også inden for de samme størrelser. Det betyder, at du ikke bare kan hive et tilfældigt jakkesæt til store mænd ned fra hylden og forvente, at der er et match. Når du køber selskabstøj i store størrelser, så må du først og fremmest tage stilling til din egen krop som en helhed – hvordan skal habitten sidde for at skabe den bedste balance? Hvor høj skal taljen i bukserne være? Hvor lang skal jakken være?

For kvinder er det relevant at kigge på om overdelen bør være større end underdelen, om taljen skal være meget markeret, om den ønskede timeglasfigur skal fremhæves eller fremelskes, samt om kjolen bæres bedst i en lang eller kort model.

Spørgsmålene er alle relevante og svarene findes i dig – du kender bedst selv din krop, og du bør altid tage stilling til figur og pasform, når du køber selskabstøj i store størrelser.

Personlig stil og udtryk i selskabskjoler i store størrelser

Din personlige stil bør skinne igennem i dit selskabstøj såvel som i dit hverdagstøj. For at fremme og understøtte en personlig stil kan du med fordel kigge på farvekombinationer og tilbehør – hvilke farver og accessories matcher din øvrige garderobe? Selvskabstøj i store størrelser behøver hverken at være kedeligt eller anonymt. Få eksempelvis inspiration hos Venus & Mars XL.

Komfort og den gode fest

Sidst, og bestemt ikke mindst, bør du altid gå efter selskabstøj i store størrelser, du finder dig komfortabel i. Det bliver sjældent en god fest, hvis bukserne strammer eller materialet kradser, og i dag kan man heldigvis sagtens finde selskabstøj i store størrelser, der er lige så komfortabelt som det er moderigtigt.

Gå efter materialer, du finder behagelige at have på, den gode pasform og et look, du kan lide – det er den sikre vej til høj komfort i dit outfit. Find det hos Venus & Mars XL.