SeniorSalg.dk har badestole og badebænke

Hos SeniorSalg.dk ligger ældres sikkerhed dem meget på sinde. Derfor har de samlet et stort udvalg af badestole og badebænke. På dem kan du sidde ned, mens du tager et bad, hvilket er specielt nyttigt, når du skal sæbe dig ind. Samtidig står deres badestole og badebænke til fordelagtige priser, for forhandleren mener, at de skal være tilgængelige for alle.

Sæt dig i en sikker badestol fra SeniorSalg.dk 

Badestole fra SeniorSalg.dk er i høj kurs hos ældre og folk, der er usikre på benene. Når gulvet i brusekabinen bliver glat af sæben, er en stol virkelig kærkommen. På www.seniorsalg.dk kan du eksempelvis finde en badestol med roterbart sæde, så din siddestilling kan justeres efter, hvor du skal vaskes. Sædet kan drejes hele vejen rundt, og badestolen består af holdbart aluminium og plast. Alternativt kan du vælge en kombineret bade- og toiletstol, som både kan bruges i badet og til støtte under toiletbesøg. Den har både ryglæn og håndtag, som giver god stabilitet. Hjulene kan fastlåses, så den ikke skrider under badet eller toiletbesøget, hvilket også gør den handicapvenlig. Hos SeniorSalg.dk kan du også finde et væghængt klapsæde, som ikke fylder lige så meget som nogle af de andre stole. Det kompakte klapsæde monteres blot på væggen i brusekabinen for eksempel. Til badekar har de også badekarssæder med håndtag, så ind- og udstigning bliver nemmere. Overfladen på denne badestol er designet til at være skridsikker og give tryghed.

En badebænk giver et stabilt underlag

I deres store udvalg af stole til badet hos SeniorSalg.dk finder du også badebænke. Du kan overveje en badebænk med blødt sæde, som kan placeres i brusekabinen. Den kan indstilles i forskellige højder, så den passer til dine behov. Derudover har badebænken håndtag, som du kan tage i brug, når du skal sætte dig på den eller rejse dig fra den. Hygiejneudskæringen gør intim vask nem, og den er lavet med skridsikre gummifødder. Til din badebænk kan du vælge at medkøbe et ryglæn fra www.seniorsalg.dk. Ryglænet til badebænken er lavet i samme behagelige materialer, er nemt at montere og tilbyder et ekstra niveau af støtte under badet. Alle badestolene og badebænkene samt tilbehøret står til markedets laveste priser hos SeniorSalg.dk. De simple modeller står til enormt budgetvenlige priser, mens de lidt mere avancerede stole og bænke har smarte egenskaber. Ønsker du lidt ekstra stabilitet i badet og under toiletbesøget, bør du altså klikke ind på deres hjemmeside. Har du spørgsmål til udvalget, kan du bare spørge løs hos SeniorSalg.dk.