Skån miljøet for mikroplast med komposterbar industrifolie og bioposer til hoteller fra www.zenzo.dk

Byrumsinventar og affaldssortering er hjørnestenene bag virksomheden ZENZO. ZENZO er en del af koncernen BioBag, der er verdens førende producent af blandt andet komposterbar industrifolie og bioposer til hoteller. ZENZO gør det derfor nemmere for dig at finde miljøvenlige alternativer til produkter, der traditionelt produceres i plastik.

Komposterbar industrifolie har mange anvendelsesmuligheder

Komposterbar industrifolie kan bruges til en lang række forskellige formål. Foliens unikke egenskaber gør den blandt andet velegnet til emballage, hygiejneprodukter samt flere forskellige industrielle anvendelser. Under kategorien hygiejneprodukter er komposterbar industrifolie for eksempel brugt til bleer, feminine hygiejneprodukter og sengelinned. I netop denne sammenhæng er folien velegnet, da den er behagelig i direkte kontakt med hud. Samtidig lader den også naturligt fugt fordampe, så den ikke forårsager nogle former for hudirritation. I forbindelse med emballage kan komposterbar industrifolie bruges til for eksempel yderemballage, fødevareemballage eller laminerede produkter. Biofolie fra ZENZO kan bruges lige som almindelig folie, også i forhold til de mekaniske egenskaber og teknikker som maskiner indstilles efter. Samtidig er komposterbar industrifolie en effektiv barriere mod fedt og olie, og det har en god vedhæftning til papir og nonwoven-materialer. På www.zenzo.dk kan du læse om de mange specifikationer komposterbar industrifolie lever op til, blandt andet når det gælder fødevarekontakt, miljøcertificeringer og foliens tykkelse.

ZENZO har bioposer til hoteller og andre virksomhedstyper

Du finder også et stort udvalg af affaldsposer til forskellige erhverv på www.zenzo.dk. Find for eksempel bioposer til hoteller og hotelkøkkener. Bioposer til hoteller produceres i størrelser, som kan klare mange liter madaffald, sådan at I ikke behøver at gå mange gange frem og tilbage med små poser, der fyldes alt for hurtigt. De fås i versioner, der kan bære op til 250 liter, og som er fremstillet og beregnet til at bære høj vægt. Vigtigst af alt er dog biosækkenes nedbrydelige funktion, hvilket gør, at de komposterer helt med madaffaldet, når det smides til kompost. Dette betyder, at der ikke forekommer nogen som helst form for mikroplast i den kompost, der udvindes af madaffaldet. Bioposer til hoteller, og de mange andre typer af bioposer, er alle produceret i Europa og derfor certificeret kompostbare jævnført den europæiske standard EN13432. I kan derfor som hotel og forretning vide jer sikre på, at I træffer et miljørigtig valg ved at få bioposer til hoteller sendt i jeres retning. Det store udvalg af bioposer til hoteller, køkkener og detail produceres desuden både i forskellige størrelser og tykkelser.

Vil du derfor gerne træffe et mere bæredygtigt valg, kan du finde præcis den rigtige model af en biopose til din forretning eller måske den perfekte industrifolie til dine maskiner på www.zenzo.dk.