Skal du bruge mange penge på børnetøj?

At købe børnetøj stiller dig over for nogle markant andre overvejelser, end når du køber tøj til en voksen, fx dig selv. Du kan jo sagtens bruge den samme jakke i 10 år, hvis ikke du har et problem med at være klædt i noget, der ikke er på mode længere. Børn vokser derimod hurtigt ud af deres tøj, så her skal du primært tænke på at få tøjet billigt, frem for at du uden grund vælger noget dyrt.

Har du nogen at bytte tøj med? Hvis ja, så godt

Hvis du tilfældigvis er med i et deleøkonomisk fællesskab, kan du godt slippe afsted med at fyre en masse penge af på dyrt børnetøj. Når det ikke passer til dit barn længere, kan du bare afhænde det til en anden familie og måske få noget lækkert, men brugt tøj igen. Familien kunne du også give det.

Har du søskende, der er blevet forældre, kan brugt babytøj eller tøj til småbørn være en okay gave uden for jul, barnedåb og fødselsdag. Har du ikke én at afhænde tøj til, skal du bare købe det billigt.

Køb nyt børnetøj billigt

Børnetøj kan du købe billigt flere steder, men outlets er det mest oplagte sted at handle, hvis du ønsker at give dit barn nyt tøj, der ikke har haft en anden ejer før. Du kan fx finde dit børnetøj hos DanskOutlet.dk, hvor du alt efter det aktuelle udvalg kan finde alt fra overtøj til regntøj, hættetrøjer, pigeshorts, termostøvler og cardigans. Hos en outletbutik kan du klæde dit barn godt for få penge.

Lær dit barns præferencer billigt at kende

Ved at handle i outlet kan du billigt gøre dig erfaringer inden for, hvad der er det rette tøj til dit barn. Måske dit barn føler sig bedre tilpas i noget tøj end andet? Afklar dette ved at prøve forskelligt tøj.