Skal Thailand være din næste rejseoplevelse?

Thailand er et af de rejsemål, der fortsætter og fortsætter med at stige i popularitet. Det er et oplagt rejsemål for både det unge menneske med sabbatår, men også familien, som gerne vil opleve lidt ekstra i deres ferie. Selv det ældre segment i befolkningen oplever at blive lokket af de hvide sandstrande og den gode mad, og rejser med fly til Thailand. Landet er en ideel rejsedestination for alle, idet det rummer alt fra luksushoteller med pool og all inclusive til billige hostels med sovesale. Derudover er fødevarer- og restaurationspriserne markant billigere end dem, vi kender fra Danmark.

Backpack i Thailand

Hvis du planlægger at tage på dit livs sabbatårsrejse til Asien, kunne du passende starte med en flyrejse til det populære Thailand. Stig af flyet i hovedstaden Bangkok og sæt et par dage af til at opleve den hektiske storby, hvor du kan indlogere dig på et af de mange hostels eller hoteller i forskellige prisklasser. Du vil med garanti blive fortryllet af byens farvestrålende gader, de populære madmarkeder og det venlige folkefærd.

Når du er færdig med storbylivet, er det ideelt at fortsætte rejsen med øhop. Thailand har nemlig mange smukke paradisøer med hvide sandstrande, som ligger og venter på dig. Oplev også her den rige kultur.

Er du mere til luksusferie?

Du har med garanti set billeder fra Thailand af de flotte luksushoteller med infinitypools, der grænser ned til kyststrækning. Disse kan findes både på fastlandet og på de fantastiske paradisøer. Her er der rig mulighed for at koble fra i smukke omgivelser og bare nyde det gode vejr og de vidunderlige omgivelser.

Hvad end du rejser med din familie, din udkårne eller dine gode venner, er der rig mulighed for at få en fantastisk oplevelse sammen i dette skønne land.

Er du overbevist? – så skynd dig at hoppe på et fly til Thailand – smilets land!