Sports fysioterapeut københavn – Kom hurtigt tilbage til banen

Er du sportsudøver og har været ude af spillet på grund af en skade? Så er det vigtigt, at du får den rette behandling for at komme hurtigt tilbage på banen. Det kan du få hos Sport Fysioterapi København. Skal man effektivt kunne behandle sportsskader, er det ikke nok med anatomisk og fysiologisk viden. Som fysioterapeut bliver man ofte særligt udfordret, når der er sport involveret i en skade. Årsagen til dette er, at du ikke kun skal sætte dig ind i den person, du sidder overfor, men også skal forstå de belastninger, som personen udsætter sin krop for via sin sport. Derfor bruger de ofte en del ekstra researchtid, når de oplever klienter, som dyrker en sport, som de ikke selv er familiær med. Heldigvis har de efterhånden opbygget en masse erfaring inden for sportsgrene som fodbold, cykling. Hvis du derfor har brug for noget behandling til din skade, så skal du med sikkerhed gå ind på siden lige nu og læse mere omkring sports fysioterapeut København. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Sport Fysioterapi København – Stort erfaring

Hvis du lider af løberknæ, er det vigtigt at søge behandling hos en sportsfysioterapeut. Hos sports fysioterapeut København kan du få hjælp med at finde årsagen til dine smerter og give dig de bedste behandlingsmuligheder, så du kan komme hurtigt tilbage på banen. Løberknæ er en almindelig skade blandt atleter, der ofte forekommer i sportsgrene, der involverer løb, hop og spark. Skaden opstår, når der er en inflammation i senen på ydersiden af knæet. Løberknæ kan have mange forskellige symptomer, men det er almindeligvis kendetegnet ved smerter på ydersiden af knæet, der forværres under træning eller anden fysisk aktivitet. En sportsfysioterapeut kan hjælpe dig med at diagnosticere og behandle løberknæ. De vil også kunne give dig gode råd om, hvordan du forebygger skader i fremtiden. Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere omkring løberknæ, så kan du gå ind og læse mere hos Sports Fysioterapi København.

Få behandlet din fibersprængning hos Sport Fysioterapi København

En forstrækning eller en fibersprængning er en klassisk skade hos sportsudøvere med eksplosiv kraftudvikling, herunder fodboldspillere og sprintere. Diagnosen dækker over en lokal overrivning af muskelfibre i en specifik muskel. Skaden opleves typisk som en skarp, pludselig smerte lokalt i en muskel. Nogle beskriver følelsen af, at en elastik sprænger i musklen. Skaden sker oftest under en pludselig acceleration eller kraftig kraftudvikling, fx. ved et spark. Alt dette kan du få behandlet hos Sport Fysioterapi København.