Tæpper til erhvervsbrug ‒ prisvenlige løsninger

4. juli 2022

Tæpper til erhvervsbrug lægges ofte som tæppefliser, da de er med til at gøre et stort lokale mere tiltalende at se på. Da tæpper på dit kontor udsættes for mange skridt, er det vigtigt, at tæppefliserne er slidstærke og praktiske. Hos JC Gulventreprise leverer de professionelle løsninger og laver aftaler, der holder. Og så gør det jo ikke noget, at de også leverer prisvenlige løsninger, så du kan bruge pengene på din forretning.

Hvad lægger du vægt på ved tæpper til erhvervsbrug?

Udover at tæpper til erhvervsbrug skal være slidstærke, skal de også være præsentable. Derfor vil de ofte, men ikke altid, være konservative i stil og farvevalg, som grå nuancer eventuelt sammen med andre farver. En anden vigtig ting ved åbne kontormiljøer er akustikken. Her er tæpper vigtige for at suge noget af lyden fra telefoner, høje hæle og tastaturer.

Tæppefliser ‒ nemme at lægge og reparere

Du får hurtigt lagt dine nye tæppefliser af JC Gulventreprises faglærte gulvlæggere. Og skulle uheldet være ude, at der kom en skade på tæppet i dine store fælleslokaler, ville det være enkelt og billigt at skifte én eller to tæppefliser.

Tæppefliser i forskellige mønstre og farver

Du kan for eksempel danne et “vævet mønster” af en kombination af enkelte, kvadratiske tæppefliser i en mørkegrå nuance sammen med “bånd”, hvor flere fliser er sat sammen til rektangler i lysere grå nuancer. Det er meget nydeligt.

Du kan også lave et skakbræt af dine tæppefliser med grå og business blue med grå tråd. Det skaber perspektiv og giver et dynamisk udtryk, som signalerer fart over feltet.

Du kan desuden vælge tilpassede tæppefliser med et råhvidt område i organiske former sat op mod et gråstribet et felt. Endelig kan du afslutte med en fræk, rød kant. Jeg anbefaler det til et sofaområde.

Er du meget frisk, kan du vende gråstribede fliser på kryds og tværs og kombinere dem med gule, røde, pink samt fersken- og laksefarvede fliser i et mønster, der ser tilfældigt ud, men som sikkert ikke er det.

Vidste du, at du kan få installationsgulve?

Det er så smart, at jeg har hænderne oppe over hovedet. De kaldes også kabelføringsgulve, dobbeltgulve og IT-gulve. Gulvplader af galvaniseret stål monteres på ben og danner et hulrum, hvor der er plads til kabler. De gør det let at få adgang til nye og gamle installationer. De fleksible tæppefliser er de mest populære tæpper til erhvervsbrug, når det drejer sig om installationsgulve.

Et bredt sortiment i gulve

Udover tæpper til erhvervsbrug, kan du også få syntetiske gulve som, laminat- og vinylgulve og gulve af naturmaterialer, som træ- og korkgulve. Kontakt jcgulve.dk, når du har brug for professionelle løsninger.