Teknologi og mode – sådan forbinder du dem!

Mode og teknologi – så forskellige domæner, som alligevel er tæt forbundet. Så hvordan tænker du moderne teknologi ind i din mode? Hvis du også er i tvivl om dette, så kan du med fordel læse med nedenfor, hvor du får 3 tips til hvordan du kan bære dig ad med dette. Klar på at lære mere, om 2 verdener, som mødes? Så læs med nedenfor!

Musikken til dit outfit

Høretelefoner. Dette er noget, som længe har hørt til moden, men ikke med lige så stor succes, som da Apple airpods udkom. Apple airpods formåede at skabe en unik høretelefon, som måske endda var mere mode end lyd. For hvor mange har du ikke set, have Apple airpods i øret, selvom du ved, at de ikke lytter til musik? Med andre ord, hvis du vil tage den sikre rute til en moderigtig høretelefon, så er Apple airpods vejen frem og vil formentlig være det flere år i fremtiden!

Sundhed og mode på håndleddet

Du kan også bruge moden til din fordel – bogstaveligtalt. Nu om dage findes der mange armbånd, som kan bruges funktionelt – især når det kommer til sundheden. Dette tæller funktioner som søvnanalyse, skridttæller og mange andre avancerede funktioner. Desuden har Apple også haft succes på dette område, for udover Apple airpods har de selvfølgelig også lanceret Apple Watch, som fik næsten lige så stor succes i modeverdenen. Det gode ved Apple Watch er, at du kan skifte remmen og dermed matche til flere forskellige outfits.

Er telefonen en del af outfittet?

Med udbredelsen af cover til telefonen, er telefonen i høj grad gået ind og blevet en del af dit udtryk og outfit. Dette er da også meget logisk, hvis man tænker over det. For bagsiden af din telefon, er formentligt noget af det, som er mest eksponeret, når du står forskellige offentlige steder. Prøv derfor at matche cover med tøj.