Unikke snedkerfremstillede plankeborde

Er du på udkig efter et unikt plankebord til at pynte hjemmet? Så er disse håndlavede plankeborde fra ByMAIN helt sikkert noget for dig. Med vores plankeborde, som er fremstillet med et uforfalsket nordisk design, kan du bringe naturen ind i dit hjem og derved skabe et råt look. Hvis du ikke ønsker nogle af de plankeborde der er på hjemmesiden, kan du også få fremstillet dit helt eget personlige plankebord, som kan udfylde de behov og ønsker du er på udkig efter i plankeborde. Her kan du blandt andet vælge størrelse og materiale, så du har garanti på at blive tilfreds med en af de plankeborde du ender med at vælge hos os.

 

Plankeborde bliver en mere central del af hjemmet

Når snakken falder på plankeborde, er der ingen tvivl om at det bliver en mere central del af hverdagen, hvor familien samles og laver diverse aktiviteter. Med denne stigende grad af popularitet, er det også vigtigt at disse plankeborde bliver fremstillet med øje for kvalitet og design, så det kan holde til lidt af hvert. Her er vores håndlavede snedkerfremstillede plankeborde perfekte til at opfylde netop disse krav. Med deres flotte design og gode kvalitet passer den perfekt til familien hvor der er fart over feltet, men også den stille og rolige familie, som gerne vil sidde og hygge ved bordet med brætspil eller lignende.

 

Plankeborde med øje for kvalitet

Kvalitet er en vigtigt del når man skal vælge sit næste plankebord, og her er vores håndlavede snedkerfremstillede plankeborde perfekte. Vores udelukkende ovntørret kvalitetstræ gør, at du er sikret i at det er fremstillet på en måde vi er stolte af. Vores plankebord, der er lavet af robuste naturmaterialer og med håndværkmæssig omsorg, får dig til at være godt stillet til de næste mange år, så du ikke behøver at tænke mere over det i den nærmeste fremtid. Derudover får du med vores plankeborde vedligholdesesfri topcoated behandling, så du er sikker på at kvaliteten ikke forringes med tiden. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så når du køber et plankebord hos os opfylder det alle kvalitetskrav der er, og er alle pengene værd. Vi håber du besøger vores hjemmeside og finder netop det plankebord der passer til dig.